reklama

Nasze sprawy...

anaber to mialas cakiem inne ciaze hihi :) a co do japonek to ja nie moge isch nosic :( moga byc ze zlota nawet i tak mnie obetra miedzy palcami :(
marta i co kupilas telefon?
maz wlasnie chce sobie kupic i na oragne jest takie cos ze mozna sprzedac swoj stary telefon. oni skupuja wszystko. wazne by sie wlaczal i nie mial szybki zbitej. fajne takie cos :)

reklama
Bobo całkiem rózne a dwóch chlopaków jesli chodzi o sode to ja sikałam i się nie pieniło, ale to moze zależy jaki kto ma sik :-D bo jak mocny to sie pieni a jka taki słaby to się nei pieni hahhahahahahhahahahah.

Tylko jadłospis najbardziej mi sie zgadza moge jesć wszystko z czosnkiem, mięsa uwielbiam, i pepsi to mialam w poprzedniej i teraz :)

ciekawa jestem jak to bedzie u mnie.
anaber i marta ph moczu pamietacie jakie mialyscie? bo ponoc to tez ma jakies znaczenie
marta no to juz niedlugo bedziesz miala swoj piekny rozowy telefonik hihi
bietka dobranoc :)

Anaber moje siostra ma dwie dziewczynki z obiema rzygała dalej jak widziała do 6 miesiąca, cera gładka bez żadnych syfów i plam włosy szybko rosły więc chyba nie ma reguły na to. Ja z kolei uwielbiam teraz ostre i kwaśne a za razem słodkie
Bobo nie mam pojęcia

To ja też się wypowiem
W pierwszej ciąży z synem jadłam słodkie miałam piękne włosy, piękną cerę i żadnych mdłości ani wymiotów
w drugiej z córką jadłam tylko kwaśne śledzie i tym podobne włosy mi wypadały i na twarzy miałam wszystko pryszcze plamki i żadnych mdłości ani wymiotów
a teraz jem i słodkie i kwaśne włosy wypadają mi garściami na twarzy mam wszystko co możliwe i mdliło mnie na początku okropnie ale nie wymiotowałam a ma być chłopak, zobaczymy czy się potwierdzi teraz na połówkowym usg ale doktorka była pewna mówiąc że chłopak

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry