reklama

Nasze sprawy...

reklama
hej dziewczynki :)

Martuś - gratuluję raz jeszcze!

czy możecie mi streścić jak po wizytach?

byliśmy dzisiaj załatwiać dokumenty na wyjazd, dobrze, że mamy w domu odłożone 2000$ od chrzestnego Piotrka (dał nam na ślub, ale wtedy dolary słabo stały i nie wymienialiśmy), bo teraz stać w tych kantorach z europejczykami kibicami to jakiś dramat. kolejki jak po mięso :)

i znow streszczenie na mnie padlo hihi
bietka byla na ktg dzidzi sie nie spieszy wiec jeszcze pozstaje w dwupaku :)
scoti bedzie miala coreczke :)
wiolka nie miala usg bo lekarz nie chcial tak czesto maluszka naswietlac. pozna plec jak sie umowi na genetyczne:)
anaber zdala egzamin:)
marta jest juz mgr:)
i to chyba wszystko :) mama nadzieje ze nie zapomnialam o nikim hihi:)

kurcze jestem tak zmęczona ze zasypiam idę wiec spac moje drogie i życze Wam dobrej nocy rano raczej nie wpadnę bo na 7:45 jadę do dentysty także odezwe się popołudniu buziaczki

Ja tylko na chwilkę :/

trochę przygotowywalam się na ten jutrzejszy egzamin prasowąłam fartuch itp .. ..

jutro zaczynam o 9 i egzamin trwa 4 godz. także pomyślcie czasem o mnie.

odezwę się jak wrócę.
dobrej nocki paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dzień dobry nie wyspana jestem ostatnio wróciliśmy wcziraj po 22 z rozwożenia zaproszeń ale jeszcze 2 rodziny i spokój:-p z małą trzebabylo do przedszkola wstać o 16 mamy w przedszkolu piknik rodzinny do 19 ide z nią mąż dojedzie bo chcemy żeby skorzystala jeszcze póki nie ma gipsu na nóżce a już i tak zapłaciliśmy niech sie cieszy:-)mam nadzieje że ja to też jakoś przetrwam:-D Marta-powodzenia u dentysty Anaber oczywiście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszy egzamin ale wy wszystkie takie zdolne jesteście że &&&& to tylko dodatek:tak: Scoti-może aniab która do nas tak często zagląda mysli że robi efekt zaskoczenia a tu niestety wiemy kiedy jest więc żadna to niespodzianka:-Dmoże tematu dla siebie szuka tylko co ją do nas sprowadza chęc szpiegostwa czy zobaczenia co słychać?:-)

reklama
hej dziewczynki

bobo wpadaj do mnie - u nas słońce, jedyne 35 stopni w cieniu ;-)
hmmm... bobo skóra może |Ci się przesuszać w ciąży i dlatego swędzi - balsamuj, balsamuj, myślę, że póki nie ma wysypki - to nie masz się czym martwić. Ja zawsze miałam cerę mieszaną, włosy musiałam myć codziennie, a w ciąży - cera bez błyszczenia, wręcz sucha, włosy to mogłabym myć 1 raz w tygodniu - oczywiście ze względów higieny robię to częściej :-D po prostu bobo wiele się zmienia w ciąży ;-) nie martw się, a na brzuchu skóra swędzi bo się rozciąga.

wiolka udanego pikniku życzę - może się coś ochłodzi - choć wątpię... wczoraj oglądałam prognozę pogody i pani z rozbrajającym uśmiechem powiedziała, że idzie ochłodzenie od czwartku temperatura spadnie z 37 na 27 :-D:-D:-D:-D:-Dextra ochłodzenie :-D

anaber
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za egzamin

anisiaj widzę, że przygotowania idą pełną parą :-)

ja ogarnęłam mieszkanie... odkurzanie i inne pierdoły bo na 11 wpada do mnie koleżanka na plotki ;-) także znikne na chwilkę po 11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry