reklama

Nasze sprawy...

Ja też się witam i uciekam sprzątać i ugotować obiad:))
Marta powodzenia u dentysty
Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo u nas ciepło ale fajny wiaterek jest:))

Miłego dnia wszystkim, zaglądnę do was później:-D

reklama
dzien doberek
wczoraj was jeszcze poczytalam,ale juz nie mialam sily odpisywac,bo zanim moj maz raczy oddac mi kompa,to juz padlam :angry:
anaber &&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
anisiaj jeszcze nie mialam okazji pogratulowac...gratki kochana ,nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze :zawstydzona/y:
Bobo foch na m minal ?
marta powodzenia u dentysty :tak:
buziolek dla kazdej :-)

Dzień dobry dziewuszki!!!

Marta GRATULACJE!!!
Bobo
jeśli swędzi ciebie skóra,a jest odpowiednio nawilżana i nie ma wysypki,to warto by było sprawdzić poziom prób wątrobowych ASPAT i ALAT.Możesz mieć tzw cholestazę ciężarnych,która powoduje swędzenie skóry.Można to leczyć w domu,pod warunkiem że podwyższone czynniki nie są zbyt mocno.W przeciwnym razie idzie się do szpitala na kroplówki.
Może jeszcze przed wizytką u gina zrób sobie prywatnie poziom ASPAT i ALAT i wyniki pokaż ginowi.

wiolka hmmm nie wiem co ja tu sprowadza ale mysle ze moglaby sie odezwac nie? choc ja mysle ze skoro napisala ze marnujemy im watek na tyle ze nie chce sie tam znowu wchodzic, mamy dac im spokoj i pozwolic sie cieszyc tym co maja to raczej z czystej przyjazni i checi zobaczenia co u nas slychac raczej tu nie wchodzi.... ale nie wiem dlatego wolalabym zeby sie odezwala i napisala o co jej chodzi.........................

Madlen niestety wredna @ przylazła 18 czerwca grrr:wściekła/y:!
No i nie straszę naszego bobusia,ale ja tak miałam w dwóch ostatnich ciążach,wszystko zakończyło się szczęśliwie.Myślę,że nie zawadzi by zrobić sobie takie badanie krwi na poziom tych czynników,bo gin i tak raczej może bobo wysłać,a tak już będzie miała gotowe i nie będzie musiała czekać do kolejnej wizyty.

Scoti-z czystej przyjaźni to napewno nie:-Dpozatym to zbyt duze słowo kochana,wiesz jak to jest jedno sie mówi drugi sie robi moze nadmiar czasu i troszku dzieciece zachowanie:-) ja jem nektarynki kupiłam sobie ogromne:-p Bietka-ochłodzic to chyba nie bardzo sie ochłodzi:eek:ze wzgledu na ten piknik wolałabym zeby burzy nie było bo Nastka od wczoraj nim żyje :-Dja pospałam oczywiscie:zawstydzona/y:

Dziewczynki ja jutro mą tą soprawę w sądzie co facetowi z ORANGE zakładałam.Już teraz mam sraczkę z nerwów.Tak więc trzymajcie jutro za mnie kciuki jeśli mogę prosić.
Ja teraz siedzę i myślę jak to dobrze powiedzieć w sądzie by się nie zbłaźnić i wygrać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry