reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kochane byłam rano u dentysty m mnie zawiózł bo się źle czułam, coś mnie kuło w klatce piersiowej że ciężko mi było oddychać podejrzewam że wczorajszy stres mi schodzi ale już jest dobrze. Trochę mnie bolało jak mi wiercił. Byłam u koleżanki też co urodziła - mała fajna.

Anaber &&&&&&&&&&&&&&&& dasz radę kochana
6mamo mnie czeka rozprawa 30 lipca z moją firmą ale nie martw się prawda musi wygrać !

Ostatnia edycja:
Kobiety pogode raczej napewno będę miala udaną bo gorąco mam nadzieje że będą parasole żeby klapnąć chwilke w cieniu on napewno będzie sie cieszyć mężowi 4 razy wczoraj mówila zeby napewno przyszedl:-Dgrozila mu ze jak nie przyjdzie to zobaczy:-Dnie sie cieszy za chwile gips zalożą to będziemy w domu siedzialy mam nadzieje że na niedlugo ten gips jutro jedziemy do lekarza omówić wszystko boje sie tego gipsu w taki upał kiedyś oglądałam w interwencjii jak chlopcu założyli gips na ręke i mu zgnila w gipsie!!!!wiem że za dużo telewizjii ale człowiek beirze takie rzeczy pod uwage:confused2:podobno tam bedziemy mogli wejsc na blok z nia i poczekać aż zaśnie może będzie łatwiej troszke chociaż wątpie:-( Marta-nepwno nerwy jak masz klucia i takie kolatanie serca odpocznij sobie i nie denerwuj sie dzieciaczki male są kochane. Musze szukać butów do sukienki kwiatów i rodzaju bukietu fryzury a ja na nic nie mam pomyslu ani głowy do tego

Hej

Pochwalę się Wam co mi się dzisiaj przytrafiło.Byłam u dentysty i pani która tam była zastanawiała się czy Kacper to mój syn.Mówi że teraz tak młode dziewczyny rodzą dzieci.Tak z życzliwością. Myślała że mam 20-21 lat
shocked.gif

Tylko się cieszyć.

Marta widzę że obie miałyśmy dzień zębowy.
Krysiu trzymam kciuki.

Gosiulek teraz wogóle sporo kobiet wygląda młodziej niż w rzeczywistości na tyle ile maja lat jak kiedys bylam w nowym sklepie m papierosy kupić to mnie z dowodu wylegitemowała:-D i jeszcze chęci odchowasz dzieci bo trzymamy &&&&&&&&&&& za drugiego bąelka i jeszcze na imprezy będziesz mogła chodzić z nimi podając sie za starszą siostre:-D Anaber-nasza niedługo wróci ciekawe jak jej poszło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry