A
anaber
Gość
hej dziewczynki jestem ale mam masakrycznego doła :-(
z egzaminu nie jestem zadowolona
na samym wejściu wylosowałam pierwszą ławkęi nawet nie mogłam się niczym wspomóc, nie chce o tym myśleć bo przez 2,5 miesiąca zwariuję więc odpuszczam co ma być to będzie mam teraz ważniejszy priorytety taki jak Borys trudno jak nie zdam to podejdę za rok.
i wyszłam ze szkoły miałam masakrycznego doła, i jak wracałam do domu to fotoradar strzelił mi fotkę i jak zerknełam to miałąm 30km więcej na liczniki niz powinnam jechac. Więc całą drogę wracalam i ryczałam bo dobiło mnie to do końca.
i ogolnie mma doła i tyle przepraszam,że tylko o sobie ale nie mam narazie siły czytać co naskobałyście buziaki dla Was :*
z egzaminu nie jestem zadowolona
na samym wejściu wylosowałam pierwszą ławkęi nawet nie mogłam się niczym wspomóc, nie chce o tym myśleć bo przez 2,5 miesiąca zwariuję więc odpuszczam co ma być to będzie mam teraz ważniejszy priorytety taki jak Borys trudno jak nie zdam to podejdę za rok.i wyszłam ze szkoły miałam masakrycznego doła, i jak wracałam do domu to fotoradar strzelił mi fotkę i jak zerknełam to miałąm 30km więcej na liczniki niz powinnam jechac. Więc całą drogę wracalam i ryczałam bo dobiło mnie to do końca.
i ogolnie mma doła i tyle przepraszam,że tylko o sobie ale nie mam narazie siły czytać co naskobałyście buziaki dla Was :*