reklama

Nasze sprawy...

reklama
tak marta jedzonko :) a wczoraj kupilam spodnice i bluzke na obrone. spodnice taka co moge ja pozniej w lato nosisc i bluzke to samo :) bluke kupilam w olivi za 25zl a spodnice w teranovie za 30zl. sa fajne wyprzedaze w teranovie :)

Cześć dziewczynki!!

No to jestem już po ślubie, po egzaminach i jestem tak zmęczona, że przez tydzień nie wychodziłabym z łóżka!! ;-) Dziś wróciłam z egzaminu i zasnęłam jak dziecko!!

Anaber ja też wylosowałam drugą ławkę centralnie przed komisją!! Z tyłu koleżanka ciągle mnie o coś pytała, aż przewodnicząca komisji podeszła, że jeszcze jedno zdanie i nas wyprosi. Wkurzyłam się trochę, później koleżanka znów mnie o coś pytała ale już jej nie odpowiadałam. Bardzo ładnie zdałaś testy! GRATULUJE!!
Ja zdałam pierwszą część 41/50 pkt a drugą 14/20 więc też zdane!! Dopiero przed chwilą sprawdziłam wyniki bo nie chciałam się denerwować przed dzisiejszym egzaminem. A tą drugą część wszyscy mieli taką samą ;-) Test był wg mnie trudny.

Bietka
gratuluje wzorowego ktg!!

Martuś gratuluje Pani magister!!!!!!

Scoti gratuluje córeczki!!

Wiola
Tobie gratuluje udanej wizyty!! Znalazłaś buciki?

Szóstkowa mamo &&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy dzień!! Będzie dobrze!!

aneczka szybkiego powrotu do zdrowia!!

Całą resztę dziewczynek mocno ściskam i całuje!!!! :-D

reklama
suonko super ze do nas wpadlas:) masz neta juz u siebie? Kochana ja po wesleu bylam tak zmeczona ze po poprawinach plakalam z bolu nog i z tego zmecznia sama nie wiedzialam co zrobic bylam tak padnieta hihi. w podroz poslubna gdzies jedziecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry