bietka84
szczęśliwa :)
jestem
poszłam jeszcze z psiakiem na spacer, bo ruszył się wiatr, ale co tam 33 stopnie są dalej
może jakaś burza przyjdzie...
wyspałam się , ciekawe co ja będę robić w nocy ...
aga no to jesteś jutro w moich stronach :-)
6 mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro, będzie dobrze !!! poćwicz zeznania i jutro z głową podniesioną, pewna siebie daj im popalić
martuś życzę czystych lokatorów oraz szybkiego wynajęcia :-) uważaj na studentów
doszła glukoza ??? bo anaber dostała przesyłkę a wysyłałam w tym samym dniu.
bobo cała carbonara już zjedzona , że dziś coś innego na obiad... i napisz szczerze jak Ci ten przepis przypasował ;-)
anaber zdjęcie z fotoradaru przyjdzie Ci dopiero za 2,3 m-ce ... oni mają okropne opóźnienia... nie martw się
teraz czekają Cię narodziny bobaska, musisz być pozytywnie nastawiona... a co do egzaminu często jest tak, że jak się ma złe przeczucia to właśnie wtedy idzie najlepiej. Ja to wiem, że zdałaś, a te 2,5 m-ca to formalność
suonko odpoczywaj ... ja po swoim weselu tydzień nie mogłam chodzić, tak mnie nogi bolały !!!! no trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&
poszłam jeszcze z psiakiem na spacer, bo ruszył się wiatr, ale co tam 33 stopnie są dalej

może jakaś burza przyjdzie...
wyspałam się , ciekawe co ja będę robić w nocy ...

aga no to jesteś jutro w moich stronach :-)
6 mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro, będzie dobrze !!! poćwicz zeznania i jutro z głową podniesioną, pewna siebie daj im popalić

martuś życzę czystych lokatorów oraz szybkiego wynajęcia :-) uważaj na studentów

doszła glukoza ??? bo anaber dostała przesyłkę a wysyłałam w tym samym dniu.bobo cała carbonara już zjedzona , że dziś coś innego na obiad... i napisz szczerze jak Ci ten przepis przypasował ;-)
anaber zdjęcie z fotoradaru przyjdzie Ci dopiero za 2,3 m-ce ... oni mają okropne opóźnienia... nie martw się
teraz czekają Cię narodziny bobaska, musisz być pozytywnie nastawiona... a co do egzaminu często jest tak, że jak się ma złe przeczucia to właśnie wtedy idzie najlepiej. Ja to wiem, że zdałaś, a te 2,5 m-ca to formalność

suonko odpoczywaj ... ja po swoim weselu tydzień nie mogłam chodzić, tak mnie nogi bolały !!!! no trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&
Ostatnia edycja:
jestem u rodziców. Co do podróży po ślubnej to jeszcze nie wiemy. Pewnie będzie to spontaniczna decyzja bo takie nam najlepiej wychodzą ;-) Będziemy przechodzić koło biura podrózy, zobaczymy fajną wycieczkę, kupimy i polecimy!! ;-)
pewnie z 6
Bietka mam pytanko w czym prałaś te rzeczy bo maja taki śliczny zapach