reklama

Nasze sprawy...

jestem

poszłam jeszcze z psiakiem na spacer, bo ruszył się wiatr, ale co tam 33 stopnie są dalej :cool:
może jakaś burza przyjdzie...
wyspałam się , ciekawe co ja będę robić w nocy ... :rofl2:

aga
no to jesteś jutro w moich stronach :-)
6 mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro, będzie dobrze !!! poćwicz zeznania i jutro z głową podniesioną, pewna siebie daj im popalić :happy:
martuś życzę czystych lokatorów oraz szybkiego wynajęcia :-) uważaj na studentów :tak::-D doszła glukoza ??? bo anaber dostała przesyłkę a wysyłałam w tym samym dniu.

bobo cała carbonara już zjedzona , że dziś coś innego na obiad... i napisz szczerze jak Ci ten przepis przypasował ;-)

anaber zdjęcie z fotoradaru przyjdzie Ci dopiero za 2,3 m-ce ... oni mają okropne opóźnienia... nie martw się
teraz czekają Cię narodziny bobaska, musisz być pozytywnie nastawiona... a co do egzaminu często jest tak, że jak się ma złe przeczucia to właśnie wtedy idzie najlepiej. Ja to wiem, że zdałaś, a te 2,5 m-ca to formalność:tak:

suonko odpoczywaj ... ja po swoim weselu tydzień nie mogłam chodzić, tak mnie nogi bolały !!!! no trzymam kciuki za egzamin &&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
bobo nie mam neta :zawstydzona/y: jestem u rodziców. Co do podróży po ślubnej to jeszcze nie wiemy. Pewnie będzie to spontaniczna decyzja bo takie nam najlepiej wychodzą ;-) Będziemy przechodzić koło biura podrózy, zobaczymy fajną wycieczkę, kupimy i polecimy!! ;-)

Suonko kochana gratuluję teraz możesz się byczyć i czekam z niecierpliwością na fotki :)

Kochane stwierdziliśmy że 1200 ponieważ ogrzewanie miało być w czynszu a niestety nie jest co dwa miesiące będzie przychodził rachunek i to jest 80gr za m2 zobaczymy jak to wyjdzie
Bietka przepraszam ale szczerze mówiąc nie zaglądałam do skrzynki dziś jeszczę zejdę i napiszę o 21 jedziemy bo ktoś się umówił na oglądanie jakaś kobieta. Oddaj mi troche Twojego słonka u nas zimno pochmurno i deszczowo

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki :* kochane jesteście ze mnie wspieracie,

Bietka wiem ale wiesz wydatki takie a mi pewnie pyknie 300 mandatu i punkty karne :eek: pewnie z 6 :baffled: Bietka mam pytanko w czym prałaś te rzeczy bo maja taki śliczny zapach :tak: rewelacja.

Suonko ja juz wiem ze tytuł pracy mam źle pomyliłam sie i na samym poczatku już zonk, ogólnie zawartość projektu to mam sporo bo zapisałam 10 stron ale mam taki bałagan w tej pracy jednym słowem chaos. masakra nie jestem zadowolona, projekty próbne lepiej mi szły :zawstydzona/y:

Przed chwilką wrócilam ze sklepu bo jeszcze byłam kupić prezenty na jutrzejszy kinder balbo moje dziecko idzie na urodziny.

anaber prałam w loveli :-) mimo, że polecała mi położna białego jelenia....
to ja leniwa jestem i nie chciało mi się prać drugi raz :zawstydzona/y:
lovela -mleczko do prania białego

wiem jak to jest jak wyskoczą "niespodziewane" wydatki !!!! :-(

marta
spoko - luzik, tak pytam :) bo to może się nie zmieścić do skrzynki ;-)
przyjedź i bierz to słońce, zabierz też jakieś 10 stopni z termometru :-D

Suonko kurcze ja nie jestem taka pewna tzn chodzi mi o moją osobę :happy: mam ochotę rozpalić ognisko z moich notatek ale jak nie zdam to jeszcze mi się przydadzą :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry