reklama

Nasze sprawy...

marta wcale nie glupio. tak sie teraz wynajmuje ze sie robi casting. niestety takie sa realia. na nasze mieszkanie bylo wielu chetnych i tez sobie wybierali. Kochana zobacz jutro tych ludzi powiedz ze wieczorem im oddzwonisz z decyzja. Tym co zalezy beda czekac. wiec Kochana najpierw wszystkich zobacz a pozniej decyzje podejmij. ludzie sa rozni.

reklama
Macie racje dziewczyny kurcze ale ja jestem za dobra nie umiem być taka jutro o 15 przychodzi chłopak jakiś i pytał czy jest możliwośc dostawienia drugiego łóżka to już wiem że dwóch chłopaków będzie ne ukrywam że wolę pare dziewczyna jednak zawsze dba o mieszkanie

marta za dobra w tej kwestii byc nie mozesz. wynajmiesz mieszkanie i ci je zdemoluja i co? kumpel tak mial ze jak mu sie koles wyprowadzil wrecz uciekl i nie zaplacil to chate mial do generalnego remontu od podlug po sufit. wiec za dobra nie badz obejrzyj wszystkich i najlepiej wynajmij parze albo mlodemu malzenstwu.

Martuś dziewczynki mają rację!!!Wiesz,że lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
Anaber,Suonko zdacie na pewno to dla was i za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Suonko a tobie kochana wszystkiego naj na nowej drodze życia i zdrowych pięknych dzidziusiów!!!

Dziewczęta ja juz sie pożegnam,jeszcze tylko przygotuje sobie mowe końcową jak adwokat i lulku.Ach jak mnie stres zżera.

Dobrej,Spokojnej Nocy LEJDIS!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry