• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta wcale nie glupio. tak sie teraz wynajmuje ze sie robi casting. niestety takie sa realia. na nasze mieszkanie bylo wielu chetnych i tez sobie wybierali. Kochana zobacz jutro tych ludzi powiedz ze wieczorem im oddzwonisz z decyzja. Tym co zalezy beda czekac. wiec Kochana najpierw wszystkich zobacz a pozniej decyzje podejmij. ludzie sa rozni.

reklama
Macie racje dziewczyny kurcze ale ja jestem za dobra nie umiem być taka jutro o 15 przychodzi chłopak jakiś i pytał czy jest możliwośc dostawienia drugiego łóżka to już wiem że dwóch chłopaków będzie ne ukrywam że wolę pare dziewczyna jednak zawsze dba o mieszkanie

marta za dobra w tej kwestii byc nie mozesz. wynajmiesz mieszkanie i ci je zdemoluja i co? kumpel tak mial ze jak mu sie koles wyprowadzil wrecz uciekl i nie zaplacil to chate mial do generalnego remontu od podlug po sufit. wiec za dobra nie badz obejrzyj wszystkich i najlepiej wynajmij parze albo mlodemu malzenstwu.

Martuś dziewczynki mają rację!!!Wiesz,że lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
Anaber,Suonko zdacie na pewno to dla was i za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Suonko a tobie kochana wszystkiego naj na nowej drodze życia i zdrowych pięknych dzidziusiów!!!

Dziewczęta ja juz sie pożegnam,jeszcze tylko przygotuje sobie mowe końcową jak adwokat i lulku.Ach jak mnie stres zżera.

Dobrej,Spokojnej Nocy LEJDIS!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry