reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

ja dziś wstałam o 7 :szok:
zjadłam właśnie nesquik'a z zimnym mleczkiem - pycha !!! :-)

martuś
dziewczyny mają rację - rób casting, jak ktoś Ci się nie spodoba masz prawo odmówić, włożyłaś w to mieszkanie nie tylko pieniądze, ale i serce i szkoda by ktoś je zniszczył.

bobo a jak Ty się czujesz po odstawieniu leków ???

madlen masz rację z tą ciszą. Jesteś doświadczoną mamą :-) mam znajomych , którzy nawet w domu mają wyciszone telefony ... heh mój bobas od razu bedzie musiał się przyzwyczaić do szczekania psa :) hehehe

gosiulek życzę miłego dnia bez bólu głowy

aga miłego pobytu w krakowie :-)

u nas dzis pochmurno -hurraaaaa!!!!!! w końcu można pooddychać :-)

Gosi wspolczuje bolu glowy..
ja w tej ciazy tez czesto miewam,wrrr juz nawet kilka razy musialam wziac paracetamol..bo myslalam,ze nei wyrobie z bolu :szok:
u nas jak zwykle pada,ale tutaj deszcz to cos normalnego,
smyki jeszcze tylko tydzien do szkoly i wakacje,ale jak bedzie taka pogoda jak jest teraz to oszaleje..mam nadzieje,ze sie ciut poprawi i bynajmniej nie bedzie padac ;-)
ide core budzic do szkoly,bo sama raczej nie wstanie :-D,a synek ma ostatni wolny dzien,bo jutro juz tez idzie ,to niech jeszcze spi :tak:

mnie tez dwa dni z rzedu glowa bolala wczoraj musialam wziac tabletke bo myslalam ze oszaleje:(
bietka czuje sie dobrze bez lekow. jedyne co mi dokuczas to kregoslup bol sutkow i cyckow jak spie jajniki popbolewaja raz jeden raz drugi ale ogolnie jest ok :)
snilo mi sie dzis ze bylismy u lekarza i powiedzial ze bedzie synek :) ja sie strasznie cieszylam a maz nie hihi :) ja to mam sny haha

i ja jestem :)

myślałam,ze dzis komfortowo będę spac bo już po egzaminach, a tu d..a co chwila się budziłam :wściekła/y: dziś muszę jechac do swojej pracy podpisac jakies dokumenty :baffled: nie chce mi się i umówiłam się na 12, potem pojade po Igorka i na 17 na kinder bal :nerd: gdzie bedzie pełno wrzeszczących dzieciaków. Tak to by poszedł z nim m ale ma dużo roboty. Więc trafiło na mnie.

Gosiulek
współczuję mnie tak glowa wczoraj bolała jak wróciłam do domu i wszystkie stresy odeszły.
Bietka u nas też chłodno ale stopy pozostały w rozmarze XXL :baffled:

Madlen kochana a Ty spac nie mozesz?? :-D
Marta dziewczyny dobrze mówią Ty sobie wybierzesz :tak:

Od jutra się biore za prasowanie układanie, sprzatanie, mycie okien jak to zrobie to mogę jechac na porodówkę :-)

Bobo ja tez mam dziwne sny teraz
ostatnio snilo mi sie,ze poszlam na usg i babka nie potrafila mi je zrobic,to mowie do niej ,ze sama sobie zrobie..no i sama zrobilam sobie usg :szok::-D
Bietka z takim dzieckiem ,ktorego rodzice nauczyli ciszy to mozna zwariowac..ja tez mialam kilkoro takich znajomych..jak dziecko spalo,to trzeba bylo na palcach chodzic,a jak tel.zadzwonil albo ktos psiknal,to dziecko juz sie budzilo :szok::szok:
szostkowa na ktora masz ta sprawe ? &&&&& trzymam :tak:
Anaber cos mi sie przestawilo i wstaje razem z kurami,tylko nie zawsze rano kompa odpalalam..,ale dzisiaj zrobilam sobie kawulca,a ze maz wyszedl o 6.30 do pracy,sama pic nie lubie,to sobie bb wlaczylam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry