• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

wiolka jest taki syrop na zaparcia. wypilam wlasnie dawke i czekam na efekty. prawie tydzien juz nie bylam wiec musze isc hihi
marta no to Ci sie pospalo hihi. pogoda fatalna. od ktorej macie ludzi na ogladanie? ilu dzis przychodzi?

reklama
Bobo-no to długo w wc nie bylaś ja chodze codziennie a od 2 dni mam biewgunke nie wiem od czego:errr: jak dziś dalej będę miec to musze iść sobie smetce kupić chociaż nie wiem czyw ciązy wolno? Marta-wrazenia malej pozytywne nie chciala do domu iść a ja czekalam tylko kiedy sie skończy tak mi dogrzało w slońcu później mąż mi przy niej pomógł bo z pracy prosto dojechał i bylo troszke lżej a u mnie prąd wyłączyli ani nie napisali na ile żadnego powiadomienia nic i nie wiem kiedy wlączą:wściekła/y:

Bobo ok 7 osób ale już się pogubiłam ile ich jest zaraz jadę do Olivi bo moja mamcia ma w niedziele imieniny i chcałam jej jakiś sweterek kupić i dam jej jeszcze moją pracę mgr bo mam dwie - jedną nam oddali
Wiolka no to super Mała wybawione pewnie spała jak kamień :tak: a biegunkę - może coś zjadłaś takiego ?

wiolka no ja mam straszne problemy z zaparciami. bez wspomagaczy nie dam rady :(
marta a co ta osoba zwariowala? targowac sie jeszcze z takiej ceny? ludzie to maja pomysly
bylam ostatnio w olivii maja duzo sukienek :) idz do teranovy maja tam fajne wyprzedaze :)

Ostatnia edycja:
Marta-spała tylko okolo 3 nad ranem zaczął ją meczyć taki straszny kaszel i caly czas od tego czasu kaszle dałam jej syropy i zostawie ją w domu bo przed operacją musi być zdrowa a biegunka nie wiem od czego nic takiego nie zjadlam zobaczymy czy przejdzie Bobo-to przechlapane moze ci to minie podobno pomaga picie conajmniej 2,5 litra plynów:baffled:

wiolka ja pije duzo wiec nie pomaga :(

chce kurtke sobie kupic bo moj plaszczyk juz ciasny a na taka pogode jak dzis wyjsc nie moge bo nie mam co ubrac na siebie. bylam wczoraj w H&M na ciazowych ale nic nie bylo a w normalna to ja nie wejde :( macie jakis pomysl?

odstawilam core do szkoly,na szczescie mocno nie padalo ;-)
wiolka zdrowka dla cory :tak:
Marta ja kiedys mialam sen,ze urodzilam coreczke i niczego dla niej nie mialam :szok:,ubralam ja w takie stare,brzydkie spiochy i kaftanik,ktore sciagnelam lalce :szok::szok:az przez sen plakalam,bo moje dziecko nic nie mialo...zadnych smoczkow,butelek,pieluszek..no doslownie nic :no:
a wogole wiecie,ze dzisiaj jest pierwszy dzien kalendarzowego lata ??? tylko cos tego lata nie widac :-D:wściekła/y:
ide mlodemu smiksowac jogurt z bananami i truskawakami
i ja wkoncu musze cos zjesc ,bo czuje jak mnie sssaa

reklama
Hej dziewczynki! ja dzisiaj padam. Wczoraj byłam na fitnessie i moje stare kości i mięśnie dzisiaj się buntują.
Ale macie sny:) w ciąży tylko raz śniło mi się że urodziłam, ale nawet nie znałam płci:)
Bobo Ty chyba już jutro się dowiesz kto mieszka w twoim brzuszku???
Madlen nasz Kuba jak śpi w dzień a czasami jak mamy zaplanowany jakiś wyjazd, a on jak na złość będzie spał ze 4 godz, to próbujemy go obudzić. Kręcimy się po pokoju, podnosimy roletki itp, a Kuba tylko przewróci się na drugi bok:-)
Gosiulek, ja jak nie wezmę tabletki od bólu głowy to żadna kawa mi nie pomoże
Anaber tak na dobrą sprawę gdybyś urodziła w przyszłym tygodniu to Borysek nawet nie były już wcześniakiem:))))))))))))
6-kowa czekamy na relacje! przez tego konsultanta przychodziły Ci jakieś pisma z orange że kapnęłaś się że kaucja jest nie zapłacona?
Miłego dnia Marta, Bobo, Aga, 6-kowa, Madlen, Wiola, Gosia, Anaber, Bietka, Anisiaj, Skoti, Joweg, Suonko, Dzoana, Aneczka (gdzie jesteście????????)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry