• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
justi wiem ale do przyszłego tygodnia to nie wiem czy się wyrobię :rofl2: hehehhee chcialam umyć okna, odświeżyc firanki przynajmniej w sypialni gdzie będzie łóżeczko, i ogólnie ogarnąć chatę, poprać do końca ciuszki poprasować i wtedy bym chciała pojechac :) także to mycie okien to zostawię sobie na koniec hehehehhehehe może cos przyspieszy ;-)

Madlen mam nadzieję :-), w pon dodatkowo zrobili zumbę, ale chyba przerwa wakacyjna będzie.
Anaber ja chciałam przyspieszyć jak miałam już termin i chodziłam po schodach ale nic to nie dało:-):-)Dopiero w szpitalu na patologii zadzwonił mi telefon i sięgnęłam po niego przez łózko ze skrętem bocznym:-) o ile to było możliwe z moim olbrzymim brzuchem i wtedy poczułam pierwszy skurcz:-)Kuba urodził się ok 2 godz później:-)

Anaber u mnie mycie okien nie pomoglo,nawet skakanie po parapecie :-D bieganie po schodach tez nie,nawet mocna kawa i ciepla kapiel..mojeje corce nie spieszylo sie na ten swiat,chociaz juz bylo tydzien po terminie
oby na ciebie takie rzeczy zadzialaly i szybko poszlo i pisz zaraz jak Borysek bedzie po drugiej stronie brzuszka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry