• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

anaber u nas wcale nie chłodno, ale przynajmniej pochmurno, może jakiś deszcz ??? moje stopy też XXL

bobo no to oby pokazał/-a co tam ma :-)

madlen ja sama nie wiem do końca jak będę się zachowywać, ale chyba normalne odgłosy domu muszą być przy dziecku ... najbardziej boję się głośnego szczekania psa :crazy: choć Igor już słucha od dawna naszej suni.

reklama
szostkowa bedzie dobrze ;))
my tu wszystkie bedziemy 3mac kciuki,a ty szybko melduj jak bylo po powrocie
Bietka nie sadze,ze wasz piesek jest glosniejszy od mojej corci jak Hubi urodzil sie..:)..a prosby ciszej,bo brat spi,nie dzialaly..im wiecej mowilam tym ona byla glosniejsza..:-D
bedzie dobrze :) nie ty pierwsza i nie ostatnia,co ma pieska :)

Ostatnia edycja:
bietka mnie cyce bola jak spie w nocy bo je gniote ale sutki mam bolace kurde :(
ehhh dzis musze sobie moj syrop zapodac na kupke bo juz tydzien prawie nie bylam a jutro wizyta u gina wiec lepiej isc wyprozniona:)

Dzień dobry u nas duszno jak diabli pomimo tego ze pada deszcz:no:na pikniku było super dla Nastki bo ja myślałam że sie upieke w tym gorącu do 19 później pojechaliśmy z zaproszeniami i po 10 wróciliśmy skonani do domu:szok:Nstka teraz ćwiczy z rehabilitantką jak ją od wczoraj brzydko kaszle pół nocy nie psałyśmy chyba jej przedszkole odpuszcze dziś bo ją morduje okropnie a po południu mamy ortopede mam nadzieje ze jej przejdzie 6mamo-trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze Anaber,Suonko-dacie rade a jak nie wy to kto?:tak:boli mnie glowa i dziś wogóle nie do życia jestem masakra jakaś

Bobo mnie tez bola,nie zawsze ale czasami nie moge ich dotknac i czuje bol przy mysiu czy zakladaniu stanika
Bietka to lec poki nie pada,
ja za pol godziny lece z cora do szkoly,pojde znia chociaz kawalek,zeby jej nie bylo smutno

Hejka wstałam i jem śniadanko ;-)
Madlen, Bobo ja mam też dziwne sny bo ostatnio mi się śniło że karmiłam piersią moje dziecko a raz że mnie osikał takie sny mam :baffled: zimno zimno u nas ja chce lato
6mamo powodzonka będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&
Anaber no to wytrwałości z tak dużą ilością dzieciaków
Gosiulek aby głowa przeszła &&&&&&&&&&&&&&&&&
Bietka tak zrobię jak mówicie, a wczoraj sprawdzałam glukoza jeszcze nie dotarła może dziś przyjdzie :tak:
Wiolka siły na cały dzień wrażeń, super ze piknik się udał :-D

Dzwoniła przed chwilą osoba na obejrzenie mieszkania i targowała się o cenę żebyśmy spuścili

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry