reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiesz co chyba na allegro .. rozmiar ma 44 nie jest za gruba ale ja w ciąży byłam jak piecyk elektryczny heh więc mi taka wystarczyła

W Poznaniu w lumpeksach sie pogorszyło ostatnio nie dość że ceny wyższe to towar gorszy .. ja sie lumpexuję w Lubsku za Zieloną Górą .. ale podobno w Kórniku są nowe fajne lumpki..

ja miałam sporo kurteczek w ciąży bo na jesień zimę i wiosnę mi przypadło jak chcesz to poszukam i popykam zdjęcia .. albo wejdź na szafa.pl tam można tanio kupić ładne rzeczy uzywane

wiesz gdzie jest takie mniejsze tesco bodajże na przyjaźni ?? tak jest spory lump ale jak mówię kiedyś kupiłam tak ciuszki jak nowe i za grosze a teraz sukienka po 40 zł jest - to za tyle kupię nową ... natomiast w Lubsku wychodzę z 3 siatami za 60 zł ... i to takie kiecki że szok hihihi ... jedną mam taką sexy że mąż ledwie sie powstrzymuje :P

Bietka no właśnie nie mam pojęcia .. myślałam że to astma się odzywa bo mi sie lek skończył ale potem zaczęłam kasłać zieloną wydzieliną i poszłam do lekarza a on że mam zapalenie płuc i oskrzeli ... sama się zdziwiłam bo przecież cieplutko było ..

reklama
Dziewczynki już jestem.

Ale z tego konsultanta kutafon,idzie w zaparte mimo dowodów na jego winę.On twierdzi ,że to nie jego wina,że on wpłacił,że to system zawinił,sędzia była po mojej stronie i proponowała ugodę i zapłatę dla mnie mniejszej kwoty,a on dalej nie.Twierdził,że rozwiązali ze mną umowę,bo nie zapłaciłam faktur.To się zgadza,ale faktury miały być zapłacone z depozytu,który on powinien o czasie wpłacić.Sprawa została odroczona do 27 września,bo on stwierdził,że chce powołać na świadka innego konsultanta,nota bene koleżankę z pracy,kórej nie było przy podpisywaniu umowy ,ba jej nie było w tym czasie w pracy.A co śmieszniejsze,to ona przyjmowała i pomoagała pisać i wysyłała wszystkie moje reklamacje.Sam na siebie bata kręci.Sędzina jeszcze ostrzegła jego,że w przypadku mojej wygranej ona będzie musiała zawiadomić prokuraturę.

Aneczko wracaj szybko do ZDROWIA!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry