justi82
Kubusiowa mama
Aneczka kurcze, to faktycznie nieźle cię złapało. I wiosna przecież była a nie sroga zima.
6-kowa tylko stres kolejny
Nie wiem jak jest w orange, ale w sieci gdzie pracowałam było tak, że jak się kupowało lapka z kaucją to po 1-sze klient sam wpłacał kaucję na poczcie lub w banku i nawet gdybym się potknęła nie wpadłabym na pomysł aby brać kasę od klienta i wpłacać ze swojego konta a po 2-gie, faktury można było opłacić z depozytu ale dopiero po 6 pierwszych zapłaconych przez klienta fakturach. Mam nadzieję że uda ci się pozytywnie załatwić tę sprawę
6-kowa tylko stres kolejny
Nie wiem jak jest w orange, ale w sieci gdzie pracowałam było tak, że jak się kupowało lapka z kaucją to po 1-sze klient sam wpłacał kaucję na poczcie lub w banku i nawet gdybym się potknęła nie wpadłabym na pomysł aby brać kasę od klienta i wpłacać ze swojego konta a po 2-gie, faktury można było opłacić z depozytu ale dopiero po 6 pierwszych zapłaconych przez klienta fakturach. Mam nadzieję że uda ci się pozytywnie załatwić tę sprawę
leż w łóżeczku i odpoczywaj.
kolejny sters cie czeka ......nie dobrze...
Bietka u mnie też duszno jak cholera 6mamo-nie denerwuj sie idiotą ważne że sędzina jest po twojej stronie będzie dobrze Aneczko-dobrze że sie w końcu pojawilaś współczuje ci zapalenia pluc naprawde ale upaly najczęściej towarzyszą tym cholernym zapaleniom kuruj sie jak mi laptop nie padnie to sie odezwe a jak padnie to dopiero o 14 jak sie podłącze do prądu
!!!
A gdzie wy sie mi wszystkie podzialyście
parce wydają się spoko w moim wieku gdzieś, ten chłopak mnie kojarzy z uczelni a ona wygląda na taką co będzie dbać o mieszkanie ładnie i schludnie ubrani on w garniturze. 
Dzwonilam do fundacjii tvn i dziady mi ciśnienie podniosly nie przelali nam 2000 na konto kliniki a w przyszłą sobote zabieg!!Oni myślą że na piękne oczy mi lekarz uwierzy że oni mu kase przeleją po zrobionym zabiegu jeszcze o niczym mnie nie poinformowali gdybym z własnej ciekawości nie zadzwonila do nich zapytać gdzie są pieniądze!!