reklama

Nasze sprawy...

Aneczka kurcze, to faktycznie nieźle cię złapało. I wiosna przecież była a nie sroga zima.
6-kowa tylko stres kolejny:crazy: Nie wiem jak jest w orange, ale w sieci gdzie pracowałam było tak, że jak się kupowało lapka z kaucją to po 1-sze klient sam wpłacał kaucję na poczcie lub w banku i nawet gdybym się potknęła nie wpadłabym na pomysł aby brać kasę od klienta i wpłacać ze swojego konta a po 2-gie, faktury można było opłacić z depozytu ale dopiero po 6 pierwszych zapłaconych przez klienta fakturach. Mam nadzieję że uda ci się pozytywnie załatwić tę sprawę

reklama
szostkowa,o zesz....:wściekła/y:kolejny sters cie czeka ......nie dobrze...
a o co chodzi ,bo ja chyba cos nie w temacie..:sorry2:
Bietka spij,poki jeszcze Maluch w brzuszku ;-)
ja pogralam zmlodym w domino,bo juz sie chlopak nudzi,za dlugo w domu siedzi..jak jeszcze byl chory to spal, ateraz ..sam nie wie,co ze soba zrobic.
ide gotowac obiadek,a kompa daje mojemu dziecku,zajrze do was pozniej ;-)

Jestem na chwilke bo lapek mi pada a prąd mi włączą o 14 dopiero Nastka łazi zamna odrana i co chwile sie pyta kiedy włączą prąd co 5 minut mnie pyta:no: Bietka u mnie też duszno jak cholera 6mamo-nie denerwuj sie idiotą ważne że sędzina jest po twojej stronie będzie dobrze Aneczko-dobrze że sie w końcu pojawilaś współczuje ci zapalenia pluc naprawde ale upaly najczęściej towarzyszą tym cholernym zapaleniom kuruj sie jak mi laptop nie padnie to sie odezwe a jak padnie to dopiero o 14 jak sie podłącze do prądu:oo:

Madlen chodzi o to,że we wrześniu 2011 brałam lapka z internetem i aby go dostać musiałam wpłacić kaucję w kwocie 300 zł,którą w styczniu mogłabym odzyskać lub zaliczyć na poczet faktur ze stycznia i lutego 2012.Ten jełop wpłacił kase ale dopiero po miesiącu i to ze swojego konta i przez to system orange do marca nie widział w ogóle tej wpłaty,więc ewidentnie facet zawinił.A ze mną rozwiązano umowę i naliczono karę ponad 2000 zł.Ten idiota tłumaczył,że niby mają miesiąc na wpłatę,to niby czemu z salonu tej wpłaty nie dokonał,tylko z konta.To ja się pytam gdzie była moja kasa przez miesiąc,skoro on sobie jej nie przywłaszczył.
To tyle w skrócie:wściekła/y::szok:!!!

Jestem wynajęliśmy :-D parce wydają się spoko w moim wieku gdzieś, ten chłopak mnie kojarzy z uczelni a ona wygląda na taką co będzie dbać o mieszkanie ładnie i schludnie ubrani on w garniturze.
Tylko musimy kapnę zabrać bo oni mają swoje rzeczy i dupka kurcze nie potrzebnie kupowaliśmy
Bobo gdzie idziesz połazić ?
6mamo tak to jest z tymi durniami :wściekła/y: nie poddawaj się i walcz o swoje !

ja się zdrzemnęłam, ugotowałam obiad ... i sama jestem ugotowana... idę pod prysznic... już 2-gi raz dziś :rofl2:

marta widzisz jak szybko poszło :-):-):-)
6 mamo on powołując na świadka tę dziewczynę, sam się wkopie i będzie dupa!!!! głowa do góry na pewno wygrasz!!!
madlen miłej drzemki ...
wiolka ja się pytam, gdzie ten deszcz i burze???????????? ciągle straszą i co????? nic wczoraj spadły dwie krople !!! :angry::no::no::no::no: o du... rozbić te prognozy !!!

reklama
Marta-to super mam nadzieje ze będą dobrymi lokatorami i bedziecie z nich zadowoleni:-) Bietka-nie wiem właśnie opowiadają o burzach człowiek liczy jak na zbawienie i ***** z tego jest u mnie też duszno jak jasny gwint może sie ochlodzi jak o 17 do krk pojedziemy bo chyba padne w tym aucie a o Nastce nie wspomne dusi ją jak kota po tyfusie:-p Dzwonilam do fundacjii tvn i dziady mi ciśnienie podniosly nie przelali nam 2000 na konto kliniki a w przyszłą sobote zabieg!!Oni myślą że na piękne oczy mi lekarz uwierzy że oni mu kase przeleją po zrobionym zabiegu jeszcze o niczym mnie nie poinformowali gdybym z własnej ciekawości nie zadzwonila do nich zapytać gdzie są pieniądze!!:wściekła/y:poprosilam ta nawiedzoną z fundacjii żeby mi email wysłała bo ostatnio pismo mi od nich po miesiącu przyszlo a centermed musi mieć potwierdzenie że oni kase po operacjii przeleją:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry