Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bobo u mnie kg kosztuje 10 zł - przynajmniej jak kupowałam ostatnio truskawki to był po tyle.
w ogóle truskawki 10 zł za kg, czereśnie 12 zł za kg, piękne ceny owoców i warzyw :-(
bobofrutku bób jest pyyychotka!!!
U nas czereśnie są po 12 zł za kg,a truskawki za 6,50 zł za kg,bobu jeszcze nie widziałam.
Dziewczynki sorki,że tak o sobie,ale humor mi się poprawił.Byłam przed chwilką w tej galerii co brałam laptopa z internetem.Tam dowiedziałam się,że ten facet co próbuje mnie wyrolować,to niezły przekręt i juz wcześniej były na niego złe sygnały.Po wewnętrznej kontrolo okazało się ,że nie ma depozytu,więc go ORANGE ponagliło i dopiero wpłacił,a kierowniczka w salonie go zwolniła.Więc kuźwa chamisko kłamało w sądzie jak pies.Hehe w zasadzie z tymi wiadomościami sprawe mam wygrana,a jeszcze kierowniczka mnie dziś przepraszała za tę sytuację.
ja tylko na chwile,bo zaraz wychodzimy zobaczyc college,do ktorego moja corka sie wybiera..jakos dziwnie tutaj to wszystko wyglada..ma jeszcze rok podstawowki,a juz sa spotkanai i rozmowy do drugiej szkoly..do polowy wrzesnia trzeba zlozyc papiery..jakos nie lapie tego..po co juz teraz zawracac im glowe szkola srednia,jak przed nim jeszcze rok podstawowki ??,nie czaje tego..........
jutro mam M.w domu,wiec tez moze byc mnie mniej,a weekend.. wiadomo..
szostkowa niby woda goraca nie byla,ale cos mi sie slabo zrobilo..moze tez wina cisnienia..,ale polezalam chwilke i przeszlo
sciskam mocno wszystkie razem i kazda z osobna
do pozniej *