reklama

Nasze sprawy...

reklama
widze ze niezlej ochoty na bob wszystkim narobilam hihi :)
my pojechalismy jeszcze do tesciow i jak nie znajde kurtki to tescia wezme mierzylam i jest dobra na mnie hehe:) kupilismy tez poduszki w yusk cena szok no ale maz sie upral wiec kupilismy i od razu jak przyszlismy to zmienil posciel eheh :)
dobranoc tym co poszly spac:)

kobietki my wrocilismy u lekarza bylismy 5 minut i 130zł ale cóz dał mi dokumenty do wypełnienia i w sobote przed zabiegiem mam mu je dac,słychał jak Nastka kaszla i w środe mam oddzwonic czy napewno jest zdrowa mam nadzieje ze jej przejdzie:crazy: a mnie jak wracalismy to złapał mnie taki cholerny ból brzucha ze nie moge oddychac ani sie ruszac i od 19 cały czas mnie trzyma masakra dawno mnie tak nie bolało:wściekła/y:

Dziewczynki ja miałam cały dzień gości.Jak pojechali to rozpętała się okropna burza.Dobrze że zdążyłam kacpra umyć i połozyć spać. Wszystko powyłączałam i schowałam się obok małego.Bałam się ruszyć.Modliłam się tylko by nikomu nic się nie stało.
Kiedy poszła wyjrzałam przez okno i patrzę a ulicą obok domu rzeka płynie...Jeszcze 5min a może mniej i zalałbo nam piwnicę.Wszyscy ludzie powychodzili zobaczyć szkody....Mam nadzieje że nic się nie stało.

Nie wiem Kochane co u Was.Tylko Krysię doczytałam....Będzie dobrze.

Wiola brałaś nospę? Weź dwie normalne albo jedną forte i magnez.

reklama
Gosiulek-zażyłam nospe forte i magnez ale dalej boli tak samo boli mnie cała lewa strona brzucha z góry do dołu promieniuje do pleców no cos okropnego:no:u nas tez byla taka burza o 17 zanim wyjechalismy ze zanim wsadlam z Nastka do samochodu to ubrania miałysmy tak mokre jagby nas woda z weza oblali:szok:a ona przerazona burzy sie boi jak cholera Bobo-30 czerwca zajezdzamy tam rano na 9 i wychodzi w ten sam dzien do domu bo to prywatna klinika a tak ja biedna meczy kaszel teraz ze jutro musimy jeszcze lekarza zaliczyc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry