Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bobo wrzuć zdjęcie z usg jak wrócisz, przepraszam Cię bardzo ale chyba nie zdążę iść z Tobą bo m kończy o 11 musimy jechać fugi poprawić w łazience gdzie nie gdzie
Anaber u mnie to samo - zimno jak cholera 9 stopni zaledwie pochmurno a wczoraj cały dzień lało i przed też... Wiolka zgadzam się z Gosiulkiem tak nie może być to nie jest normalne że aż tak bardzo boli może jakieś badania dodatkowe ?
Bobo ja podtrzymuje dziewczynka Co mało babeczek na forum, chłopaki górują
U nas dziewczynki trochę niższa temp, ok 16 stopni, ale duchota okropna. Musiałam się przebrać. A moje ćwiczenia fitness, jak to stwierdził mój m to bomba z opóźnionym zapłonem. Jak wczoraj jako tako nic mnie nie bolało, tylko trochę, to dzisiaj z łóżka wstać nie mogłam
Dziewczynki mam na wydanie dwa nowe staniczki w ogóle nie noszone bo kupiłam na oko i za małe różowy i biały rozmiar 75 C lub małe D z fiszbinami miękkie - wydam za darmo bo u mnie się zmarnują