reklama

Nasze sprawy...

Martuś ja się nie łapię na ten rozmiar gdyby był 85F to jeszcze :), sama dostałam staniczek piękny nówka Marks&Spencer rozmiar UK 32G więc miseczka dobra na mnie ale pod biustem za mały ja musze mieć 38, ale jeszcze go sobie zostawię może jak schudnę to sie w niego wbiję bo szkoda mi go oddawać.

reklama
dzień dobry ja dziś późno bo poleżałyśmy do 10 później na zakupy szybko polecialam zjadłyśmy śniadanko i teraz siedzimy leje jak z cebra a po 12 musze iść z Nastką so przychodzni bo kaszle ją jak cholera i wole mieć pewność ze płuca ma czyste pozatym syropy mi sie kończą więc musi mi coś lekarz przepisać dla niej jedyny plus w tym wszystkim to taki że apetytu nie ma Bobo-&&&&&&&&&& za wizyte:-) Anaber-dziękuje dziś lepiej wczoraj w nocy dopiero przestał mnie brzuch boleć jak będę z Nastką na wizycie to lekarz rodzinny to dobry znajomy rodziny zapytam go co o tym myśli bo jak bylam u lekarza i kiedyś w szpitalu to mam wrażenie że traktują mnie jak panikare a przecież wiem kiedy ból jest na tyle silny że nie daje rady sie ruszyć ani funkcjonować mało prawdopodobne wydaje mi sie żeby każda kobieta tak miała a Igor lepiej? Marta-zapytam dziś rodzinnego a 3 mam wizyte u swojego gina nie wiem co tak szybko mi dał więc jak sie nie powtorzy to poczekam do tej wizyty i z nim pogadam. U mnie też duszno jak cholera leje a ja mam pootwierane okna balkonowe w całym domu a Nastka sie wścieka że jej zimno

Ostatnia edycja:
Anaber-to super że mu przeszło ja mam nadzieje ze u nas to tylko syrop dostaniemy i spokój ale do przedszkola już raczej jej nie pośle przed operacją zabardzo nam zależy na tym zabiegu ,musze znaleść jej buty profilowane poo operacjii znowu musimy kupić kilka par a kuppujemy te z memo które sa cholernie drogie znalazłam teraz fajne trzewiki za 319 zł i jeszcze sanadały musimy mieć a te 200 masakra jakie to zdzierstwo:wściekła/y: A gdzie nam reszta uciekla?

Anaber-milych zakupów Justi-nie wiem czy słyszałaś o stopie końsko-szpotawej?Stopa dziecka skręca sie do środka lub wywija w calkiem drugą strone u nas skręca sie do środka muszą podciąć ścięgna coś w środku naciągnąć żeby wymusić wyprostowanie tej stopy przynajmniej w 90 stopniach metoda nazywa sie kapsułą efektów 100% nikt nam nie da ale będziemy mogli ubrać jej buty i ją pionizować uczyć stać) bo narazie nic nie robimy bo po założeniu butów robi sie krwiak i ucisk na stopie mam nadzieje ze to będzie nasza ostatnia operacja na nóżke,a buty mają cholernie drogie ale niby profilowane podtrzymujące kostke bo musi mieć dobre buty inaczej stopa w zlym bucie odrazu sie skrzywi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry