reklama

Nasze sprawy...

Ja będę sprzątała jak od lekarza wrócimy musimy wyjść do niego godzine wcześniej bo czasami ma nawet 60 osób do przyjęcia a wtedy 3 godziny czekania to jest minimum dlatego wole iść godzine wcześniej niż później tam cały dzień siedzieć Justi-bo dzieci które chodzą narzucają tym stopom pewne ulożenie przez ucisk u nas idzie to troche inaczej bo ona jeszcze nie chodzi jak w pionizatorze to te stopy ukladają sie odpowiednio ale w momencie kiedy cały czas siedzi topy przybierają różne ułożenie i cały czas trzeba kontrolować czy sama np sobie nogi nie złamała przekręcając sie i poprawiać zeby sie nie krzywily ale bradzo wierze temu lekarzowi pozatym te tłumy bijące do niego o czymś świadczą i mam nadzieje że postawi Nastke na nogi chociaż zeby stala to będzie dla nas dużo lżej i dla niej pół sukcesu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuszki!!!

Wiola mimo iż brzuch cię nie boli,to koniecznie zapytaj gina o co kaman!!!Ja tak jak Małgosia miałam dwie cesarki i brzuch mnie tak nie bolał.A różnica czasu między jednym a drugim cc to 10 lat.
bobo ja z wyglądu twojego brzuszka obstawiałabym dziewczynkę,bo i ja dość wcześnie z dziewczynkami duży brzusio miałam.Ale życzę tobie chłopczyka,skoro o syneczku marzysz!!!

Witaj Scoti) uwielbiam czekoladę do picia....mmmm. Ale teraz nie jem wcale czekolady i puki co trzymam się postanowienia:-) Kiedyś wygraliśmy czekoladę Wedla taką specjalną do zrobienie do picia ze śmietaną kremówką, i było pycha. Oczywiście takie mało kaloryczne:-D czekolada+smietana 36%:-):-):-)

jestem :) oczywiscie przed wizyta mialam takie nerwy ze poszlam na kibelek bez syropku hihi :) tam musialam troche poczekac bo bylo kilka osob przede mna w tym jedna to z fotela na porodowke pojechala hihi bo juz miala rozwarcie duze heeh:) przyszla na mnie kolej wlazalam mowie ze plamilam i w ogole wiec wzial mnie na fotel nia badal ale wzial wymaz na cytologie. poznaiej poprosil meza i usg :) pierwsze co to serduszko bije pieknie 155 uderzen ale tak sie moje dziecko wiercilo ze uchwycic je to mega wyczyn :) pozniej zmierzyl od glowy do pupu ok 10cm :) machalo nogami na maksa:) pozniej cos patrzy a ja sie pytam czy widac plec a on taki pewny do mnie widac no dziewczynka jest :) ja w szkoku a maz sie cieszyl hehe. ogolnie jest wszystko super. na 99% mam corke :) 25 lipca kolejne usg i juz bede miala na plycie nagrane i wtedy na 100% juz wpisze mi w karte :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry