• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Ja będę sprzątała jak od lekarza wrócimy musimy wyjść do niego godzine wcześniej bo czasami ma nawet 60 osób do przyjęcia a wtedy 3 godziny czekania to jest minimum dlatego wole iść godzine wcześniej niż później tam cały dzień siedzieć Justi-bo dzieci które chodzą narzucają tym stopom pewne ulożenie przez ucisk u nas idzie to troche inaczej bo ona jeszcze nie chodzi jak w pionizatorze to te stopy ukladają sie odpowiednio ale w momencie kiedy cały czas siedzi topy przybierają różne ułożenie i cały czas trzeba kontrolować czy sama np sobie nogi nie złamała przekręcając sie i poprawiać zeby sie nie krzywily ale bradzo wierze temu lekarzowi pozatym te tłumy bijące do niego o czymś świadczą i mam nadzieje że postawi Nastke na nogi chociaż zeby stala to będzie dla nas dużo lżej i dla niej pół sukcesu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuszki!!!

Wiola mimo iż brzuch cię nie boli,to koniecznie zapytaj gina o co kaman!!!Ja tak jak Małgosia miałam dwie cesarki i brzuch mnie tak nie bolał.A różnica czasu między jednym a drugim cc to 10 lat.
bobo ja z wyglądu twojego brzuszka obstawiałabym dziewczynkę,bo i ja dość wcześnie z dziewczynkami duży brzusio miałam.Ale życzę tobie chłopczyka,skoro o syneczku marzysz!!!

Witaj Scoti) uwielbiam czekoladę do picia....mmmm. Ale teraz nie jem wcale czekolady i puki co trzymam się postanowienia:-) Kiedyś wygraliśmy czekoladę Wedla taką specjalną do zrobienie do picia ze śmietaną kremówką, i było pycha. Oczywiście takie mało kaloryczne:-D czekolada+smietana 36%:-):-):-)

jestem :) oczywiscie przed wizyta mialam takie nerwy ze poszlam na kibelek bez syropku hihi :) tam musialam troche poczekac bo bylo kilka osob przede mna w tym jedna to z fotela na porodowke pojechala hihi bo juz miala rozwarcie duze heeh:) przyszla na mnie kolej wlazalam mowie ze plamilam i w ogole wiec wzial mnie na fotel nia badal ale wzial wymaz na cytologie. poznaiej poprosil meza i usg :) pierwsze co to serduszko bije pieknie 155 uderzen ale tak sie moje dziecko wiercilo ze uchwycic je to mega wyczyn :) pozniej zmierzyl od glowy do pupu ok 10cm :) machalo nogami na maksa:) pozniej cos patrzy a ja sie pytam czy widac plec a on taki pewny do mnie widac no dziewczynka jest :) ja w szkoku a maz sie cieszyl hehe. ogolnie jest wszystko super. na 99% mam corke :) 25 lipca kolejne usg i juz bede miala na plycie nagrane i wtedy na 100% juz wpisze mi w karte :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry