reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-kochana gratuluje pięknej córeczki:-) zobaczymy jak to będzie na naszym forum z tym wysypem dziewczynek :-p my w końcu wróciłyśmy od lekarza byłyśmy godzine przed przyjazdem lekarza i byłyśmy 6 w kolejce:szok: Nastka to mnie tam do szewskiej pasji doprowadzala myślałam że złapie za kucyki i przez okno lobuziare wyrzuce:-D ale w końcu weszłyśmy i powiedział ze to zwykłe przeziębienie i większość ludzi chodzi teraz zakatorzona i z kaszlem płuca na szczęście ma czyste także jesli gorączka nie wystapi to jesteśmy w domu :-)ale dla pewności mam ją do czasu operacji w domu zostawić z dala od przedszkola i zarazek

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BOBO WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM

tralalalalalalalalalala jest JULECZKA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE BOBO

muszę Was nadrobić - bo pojechałam na zakupy - jutro dzień ojca więc musiałam tatusiowi kupić prezenta :)
padam z nóg ...
idę robić obiadek ...

Ostatnia edycja:
witam się i ja
wczoraj nie wchodziłam do was bo przyjechałam padnięta z tego Krakowa, nogi mi puchną a gdzie tam jeszcze

Bobo wiedziałam że dziewczynka już nie raz ci pisałam GRATULUJĘ
Marta fajnie że wynajęliście już mieszkanie
Wiola więc operacja już nie długo
6 mamo rozprawę masz wygraną, nie ma się co stresować
Anaber miłych przygotowań dla maluszka
Aneczka zdrowiej
Bietka ładnie tani bób macie u nas 9 zł za pół kilo

reklama
no nadrobić Was -to wyczyn

marta
mam nadzieje, że glukoza w końcu dojdzie :-( może być tak, że listonosz przychodzi jak Was nie ma w domu a do skrzynki nie wrzuci bo to za duże jest :-(

wiolka
dobrze, że Nastce nic poważnego nie jest, myślę że do operacji wydobrzeje :-) denerwujesz się ???
kiedy reszta zakupów ślubnych ??? butki itp itd ...

bobo jeszcze raz gratulacje ;-)

aga
przechlapane jak nogi puchną... ale zobaczyłaś jaką mam pogodę w Krakowie... szok i masakra prawda ??? :szok::szok: jak chcesz to polecam fajną sól, ja w niej moczę sobie nogi... to jest sól z miętą - rozpuszczam w miednicy i extra chłodzi stopy i niweluje opuchliznę, choć na anaber nie działa

chyba zaraz pójdę się zdrzemnąć, taki maraton odstawiłam dzisiaj, że oczy mi się zamykają :-(

pozdrawiam wszystkie :*

jak zasnę , to będę później :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry