Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no madlen pisała, że ona przy chłopcach zarastała i włosy jej rosły szybko :-)
takie bóle to normalka, marta z dnia na dzień brzuch będzie większy, Oliwier obróci się głową w dół , więc główka będzie naciskała na wszystko co tam na dole masz.
mnie bolał (boli) brzuch przez całą ciąże, lekarzowi na każdej wizycie mówiłam. On mówił, że tak ma być. W większości przypadków magnez pomagał - w ekstremalnych brałam nospę
Ja na bóle brzucha biorę magnez b6 i jak mnie już tak strasznie mocno boli to nospę
Sąsiedzi przynieśli mi ciasto weselne jutro ich córka wychodzi za mąż ) Starsi ludzie ale bardzo mili) Wiola w poprzednich ciążach nie puchły mi nogi Bietka chętnie wypróbuje tą sól, gdzie można ją kupić? Marta Ja dzwoniłam do szpitala ile kosztuję krzywa cukrowa i powiedzieli że 15 zł i nie trzeba mieć swojej glukozy, a w prywatnym laboratorium 30 i trzeba mieć swoją glukozę
Aga witaj jak się czujesz? Mnie to kręgosłup boli w górnej części, nogi i brzuch na dole jak za dużo łażę a niedawno odkryłam ze na udach popękały mi żyłki nogi mi nie puchną i zgagi też nie mam
A to super u mnie 18 zł kosztuje a prywatnie 40 zł no przebitka niezła
Martuniu ogólnie czuję się dobrze, mam zgage bolą mnie piersi, puchną mi nogi więc same uroki, kręgosłup też mnie boli masakrycznie ale niestety przy porodzie bóle krzyżowe )