reklama

Nasze sprawy...

reklama
no madlen pisała, że ona przy chłopcach zarastała i włosy jej rosły szybko :-)

takie bóle to normalka, marta z dnia na dzień brzuch będzie większy, Oliwier obróci się głową w dół , więc główka będzie naciskała na wszystko co tam na dole masz.

mnie bolał (boli) brzuch przez całą ciąże, lekarzowi na każdej wizycie mówiłam. On mówił, że tak ma być. W większości przypadków magnez pomagał - w ekstremalnych brałam nospę:nerd:

Ostatnia edycja:
Mi ogólnie tez włosy mega szybko rosną - muszę się golić co dziennie i też biorę magnez teraz mi się skończył akurat
A gdzie resztę wcięło

Ostatnia edycja:
Jestem, oglądam z dziećmi Harego Potera

Ja na bóle brzucha biorę magnez b6 i jak mnie już tak strasznie mocno boli to nospę
Sąsiedzi przynieśli mi ciasto weselne jutro ich córka wychodzi za mąż :)) Starsi ludzie ale bardzo mili:))
Wiola w poprzednich ciążach nie puchły mi nogi
Bietka chętnie wypróbuje tą sól, gdzie można ją kupić?
Marta Ja dzwoniłam do szpitala ile kosztuję krzywa cukrowa i powiedzieli że 15 zł i nie trzeba mieć swojej glukozy, a w prywatnym laboratorium 30 i trzeba mieć swoją glukozę

Ostatnia edycja:
Aga witaj jak się czujesz? Mnie to kręgosłup boli w górnej części, nogi i brzuch na dole jak za dużo łażę a niedawno odkryłam ze na udach popękały mi żyłki :no: nogi mi nie puchną i zgagi też nie mam
A to super u mnie 18 zł kosztuje a prywatnie 40 zł no przebitka niezła

Ostatnia edycja:
Martuniu ogólnie czuję się dobrze, mam zgage bolą mnie piersi, puchną mi nogi więc same uroki, kręgosłup też mnie boli masakrycznie ale niestety przy porodzie bóle krzyżowe ;))

aga ja kupiłam w tesco - wklejam Ci zdjęcie DSC00142.JPG

On Line sól do kąpieli stóp Eukaliptus i Mięta 750 g - Ceneo.pl

mnie pomaga , właśnie idę sobie zrobić.... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry