reklama

Nasze sprawy...

Bietka i o to chodzi nie trzeba się negatywnie nastawiać i się bać:))
a jeśli chodzi o sex to po naturalnym porodzie szybko się dochodzi do siebie, mnie zdecydowanie po pierwszym porodzie wystarczyło 5 tygodnia a po drugim nie całe 4, ale to tez zależy od delikatności drugiej połówki i od tego jak szybko się do siebie dochodzi jak długo się krwawi po porodzie, ale nie powiedziałabym że jest inaczej

reklama
Bobo świnie świnie żebyś wiedziała m kupił śledziki na zagrychę ja zrobiłam sałatkę a tu dupka sami wpieprzymy :-D
Aga no to rzeczywiście 4 tyg to szybko
Anaber bo jeszcze urodzisz nam tu jak będziesz tak tyrać

aga no to ekspresowo ;-) fajnie, że tak pozytywne miałaś (masz) przeżycia

anaber no w 1/10 rozumiem, że czujesz dyskomfort, tzn mogę sobie to jakoś wyobrazić, bo kiedyś miałam zamrażaną nadżerkę i potem (jak się wygoiło) też tam miałam zgrubienie i jakoś było tak dziwnie ...
bidulka idź odpocząć , bo Borys pewnie szaleje w brzuszku :-)
teraz w weekend leżenie do góry brzuchem ...

marta dasz radę z Oliwierem :) zjecie sobie przysmaki ;-) a goście faktycznie nie poważni :baffled:

Jestem pojechaliśmy rozwieść ostatnie zaproszenia i spokój zapodałam małej syropki na noc i kropelki do nosa i mam nadzieje że po wekendzie będzie już widać poprawe:-) za leki na przeziębienie zapłacilam po 100% masakra:wściekła/y:zaraz sie klade do łóżeczka i będę mogła z wami jeszcze popisać Marta-to cie wyrolowali nie ładnie:no: Anaber-mam nadzieje ze jakoś do nas będziesz zaglądała i informowała o tym co sie z tobą dzieje i czy wszystko ok masz kobieto powera do pracy :tak: Bietka wejdź na ciąża poród połóg i wątek poród na wesoło to sie poplaczesz ze śmiechu jakie niektóre kobiety mialy jaja na porodókach z czego teraz się smieją genialny wątek:-D

Bietka ja 4 razy rodziłam naturalnie,w tym dwa pierwsze razy miałam nacinane krocze.Nacięcie nie boli,bo robi się to na skurczu.Dwa pierwsze porody trwały po 3 godziny,raz trwał 1 godzinę i raz 6 godzin.Dość szybko dochodziłam do pełni sił,krótko krwawiłam i po około 5 tygodniach byłam gotowa do seksowania.Nie mam tam żadnych zgrubień i że tak powiem jest tak samo ciasno jak przed pierwszą ciążą.No tzn ja różnicy nie czuję a m nie zgłaszał uwag.
Zawsze trafiałam na świetne położne i ginów,bolało nie powiem,ale kiedy tylko położyli mi wrzeszczącą młodzież na cyce,to bólu już nie czułam.Odleżałam zawsze 2 godz po porodzie na sali porodowej,a potem heja pod prysznic się umyć i obcałowywać dzidziusia!!!

Anaberku zazdroszczę ci pałera do roboty!!!
Martuś nie ma co żałować takich gości!!!

Ja jeszcze dopowiem,że z cesarki pamiętam śmieszne zdarzenie.Otóż jak już mnie usypiali(pierwsze cc,rodziłam Kamilkę),to już mi się oczy zamykały,ale gestem kazałam zdjąć sobie maseczkę i zobaczyłam oczy mojego gina i powiedziałam : ''Doktorku,ale masz zajebiste niebieskie oczy...'' i usnęłam.

Ostatnia edycja:
Powiem wam ze mnie nacinali przy porodzie ale gorzej było za drugim razem bo nacinają dokładnie w tym samym miejscu a skóra już nie jest taka miękka tylko twardsza w tym miejscu i teraz się zastanawiam czy trzeci raz mnie natną w tym samym miejscu, ale wole żeby mnie nacięli niż miałabym, pęknąć
A z sexem to jest po prostu indywidualna sprawa lekarze radzą 6 tygodni
6 mamo to szybko ci poszło ja pierwsze rodziłam 10 godzin a drugie 14 godzin ale kładą dziecko na piersi i o wszystkim sie zapomina, dwie godziny i wstajemy pod prysznic i jest ok, też nie czuję jakos tego zgrubienia ale jak dotknę to wiem w którym miejscu jest

Ostatnia edycja:
reklama
6mamo no to pięknie na prawdę 6 g to nie jest tak dużo ja mam wąskie biodra i mój gin powiedział że prawdopodobnie cesarka, moja siostra rodziła 13 godzin moja mama siostrę też ok 13 ze mną miała cesarkę bo się pępowiną obwiązałam.
Aga ja wyczytałam w gazecie dziecko że nacięcie krocza nie jest w cale takie korzystne i że się nie godzić na to bo dłużej się dochodzi do siebie nie wiem jaka prawda bo nie rodziłam jeszcze...
Bobo
częstuj się :-D
Zobacz załącznik 477195

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry