Aga1402
Fanka BB :)
Bietka i o to chodzi nie trzeba się negatywnie nastawiać i się bać
)
a jeśli chodzi o sex to po naturalnym porodzie szybko się dochodzi do siebie, mnie zdecydowanie po pierwszym porodzie wystarczyło 5 tygodnia a po drugim nie całe 4, ale to tez zależy od delikatności drugiej połówki i od tego jak szybko się do siebie dochodzi jak długo się krwawi po porodzie, ale nie powiedziałabym że jest inaczej
a jeśli chodzi o sex to po naturalnym porodzie szybko się dochodzi do siebie, mnie zdecydowanie po pierwszym porodzie wystarczyło 5 tygodnia a po drugim nie całe 4, ale to tez zależy od delikatności drugiej połówki i od tego jak szybko się do siebie dochodzi jak długo się krwawi po porodzie, ale nie powiedziałabym że jest inaczej

zaraz sie klade do łóżeczka i będę mogła z wami jeszcze popisać Marta-to cie wyrolowali nie ładnie
Anaber-mam nadzieje ze jakoś do nas będziesz zaglądała i informowała o tym co sie z tobą dzieje i czy wszystko ok masz kobieto powera do pracy
Bietka wejdź na ciąża poród połóg i wątek poród na wesoło to sie poplaczesz ze śmiechu jakie niektóre kobiety mialy jaja na porodókach z czego teraz się smieją genialny wątek