reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka pewnie ze damy radę jak nie my to kto hi hi
6mamo, Aga tak pisali w gazecie ja osobiście nie wiem jak będzie - zobaczymy ;-)
Wiolka będzie dobrze może też szybciutko urodzisz
Aga mój m idzie ze mną i będzie odcinał pępowinę oczywiście jeśli będę mieć naturalny poród
I ja się żegnam dobranoc laseczki

Aga mój sie niby raz oferował ale widze po nim niepewnosc a zmuszac go nie chce bo po co:baffled: jak mnie boli głowa masakra drugi dzień z rzedu jak wysiade z samochodu to mnie mdli i głowa mi peka sama sobie jestem winna bo dalej sobie na tą anemie żelaza nie kupilam bo zapomniałam jutro odwiedze apteke bo poprostu fatalnie sie czuje:dry:

Marta dobranoc kochana, mój był dwa razy i ani razu nie odcinał pępowiny może tym razem mu się uda:))
Wiola koniecznie kup to żelazo i zażywaj
Anaber na pewno zdążysz Borysek jak poczuję że mama gotowa to dopiero się będzie brał na ten świat

Uciekam spać dobrej nocy wszystkim życzę:-D

Wstałam, wstałam już wykompana z mokrą głową zaraz idę zjeść śniadanko bo jedziemy do mojej mamci na imieniny na cały dzień
Bobo u nas chyba w końcu słonko się zapowiada co ?

reklama
marta no wlasnie zapowiada sie ladnie :) my dzis na 19 do kina idziemy na film jak urodzic i nie zwariowac :) wczesniej pewnie pojedziemy do tescia no i ja chce jechac do dziadkow meza odwiedzic ich:) oni tak zawsze sie ciesza jak ich odwiedzamy wiec chce do nich pojechac:) marta a jak mama ma na imie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry