• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka pewnie ze damy radę jak nie my to kto hi hi
6mamo, Aga tak pisali w gazecie ja osobiście nie wiem jak będzie - zobaczymy ;-)
Wiolka będzie dobrze może też szybciutko urodzisz
Aga mój m idzie ze mną i będzie odcinał pępowinę oczywiście jeśli będę mieć naturalny poród
I ja się żegnam dobranoc laseczki

Aga mój sie niby raz oferował ale widze po nim niepewnosc a zmuszac go nie chce bo po co:baffled: jak mnie boli głowa masakra drugi dzień z rzedu jak wysiade z samochodu to mnie mdli i głowa mi peka sama sobie jestem winna bo dalej sobie na tą anemie żelaza nie kupilam bo zapomniałam jutro odwiedze apteke bo poprostu fatalnie sie czuje:dry:

Marta dobranoc kochana, mój był dwa razy i ani razu nie odcinał pępowiny może tym razem mu się uda:))
Wiola koniecznie kup to żelazo i zażywaj
Anaber na pewno zdążysz Borysek jak poczuję że mama gotowa to dopiero się będzie brał na ten świat

Uciekam spać dobrej nocy wszystkim życzę:-D

Wstałam, wstałam już wykompana z mokrą głową zaraz idę zjeść śniadanko bo jedziemy do mojej mamci na imieniny na cały dzień
Bobo u nas chyba w końcu słonko się zapowiada co ?

reklama
marta no wlasnie zapowiada sie ladnie :) my dzis na 19 do kina idziemy na film jak urodzic i nie zwariowac :) wczesniej pewnie pojedziemy do tescia no i ja chce jechac do dziadkow meza odwiedzic ich:) oni tak zawsze sie ciesza jak ich odwiedzamy wiec chce do nich pojechac:) marta a jak mama ma na imie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry