reklama

Nasze sprawy...

Anaber nie ma sprawy ;-)
Bobo ja też tak myślałam ale wiedziałam że to to ! na pewno poznasz bo to jest coś niesamowitego :) ja czuję może z 4 razy na dzień może dużo śpi ten mój maluch

reklama
Ja też już jestem,choć nie śpię już od dawna.Zanim ogarnę ten mój wieloosobowy rozgardiasz to szok,sporo czasu mija.

Dzień doberek kochane i miłej,spokojnej soboty!!!

Dziewczynki mój m zawsze był przy porodzie(oprócz cc,ale czekał za salą) i pępowinę odcinał.Teraz też mówi,że nie wyobraża sobie nie być,kiedy jego potomek będzie się rodzić.Hihi i już wczoraj zapowiedział,że ostro zabiera się do pracy,by tę pępowine mógł przeciąć.

Dzień dobry ja jestem a wy pouciekalyście:-)ja już po śniadanku czekam jak mała zje dziś popołudniu mam gości wiec musze sie za robote ostro zabrać pogoda u mnie średnia zachmurzone głowa oczywiście mnie boli :no: milego dnia wszystkim Marta milej podróży i udanej imprezy u mamy:tak:

reklama
jestem

ale jakaś przymulona dzisiaj, chyba położę się na chwilkę, wstałam o 3:20 i nie spałam do 7, potem znowu zasnęłam i wstałam o 8 ...
poszłam na pobranie krwi i ledwo żyłam, zmyłam podłogi, pościerałam kurze i marzę by przyłożyć głowę do poduszki

wpadnę do Was jak się ogarnę jakoś, wybaczcie i nie piszcie zbyt dużo :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry