D
Dzoana.a
Gość
Anaber, nie mamy planów co do miejscowosci, gdzie będzie ładnie tam zostaniemy:-) Pierwszy raz pojadę na wakacje bez planów i rezerwacji. Dziekuję za propozycję, może skorzystam
Najchętniej juz bym wyjechała w sobote (30 czerwca), ale M woli troche poczekać i wyjechac we wtorek lub środę.
Ale ze mnie egoistka
A co tam u Was, kto mi streści? Wiem, że Wiola bedzie w sierpniu zmieniac stan cywilny (Bobo mi powiedziała
), Marta czuje ruchu (z fejsa) i Joweg się nie udało:-(
Najchętniej juz bym wyjechała w sobote (30 czerwca), ale M woli troche poczekać i wyjechac we wtorek lub środę.Ale ze mnie egoistka
A co tam u Was, kto mi streści? Wiem, że Wiola bedzie w sierpniu zmieniac stan cywilny (Bobo mi powiedziała
), Marta czuje ruchu (z fejsa) i Joweg się nie udało:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mąż za jakiś czas z pracy powinien wrócić to go do apteki przegonie bo ja od rana posprzatałam papierzyska które mi sie walały od jakiegoś czasu po całym domu zrobiłam rewolucje u nastki w jej szafce gdzie ma malowanki książeczki z zadaniami i 15 piórników w każdym było wyposażenie pełne a teraz w każdym leży pare kredek a reszta goni po szufladzie,pierogi jeszcze gotuje ale już połowe ugotowaną mam prania dwa zrobiłam i łazienki ogarnęłam zostało mi odkurzanie i posprzątać po mlodej
i powiem szczerze ze spaać mi sie chce tak że z chęcią bym tym wszystkim piepszła i zostawiła ale nie moge w tyg musze sie wziąść za pokój Anastazjii i za jej zabawki które najchętniej bym wypiepszyła przez okno
zapomniałam sie pochwalić ze jak dzis na ciuchu byłam to znalazłam dwie pary fajnych śpioszków z H&M za 2 zł za sztuke nic nie zniszczone musze jak wyschną i nie zapomne to wam zdjęcie wrzuce na grupe
umyłam dwa okna teraz chyba szybko umyje trzecie a tez z tyłu bloku zostawie sobie na jutro na niedzielne mycie, mam nadzieję,ze nie przydaży mi ise tak jak to moja babcia mówiła,że niedzielna praca w gów.o się obraca
a wy gdzie sie podziewacie wszystkie?