reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś, wszystko u mnie ok.
Aż miło mi się robi jak widzę takie przywitanie:-)
Scoti, mi bez Was też było smutno, ale musiała się jakoś poukładać. Teraz już est wszystko w porządku.
Właśnie popijam margharite, mniam mniam, teraz idę się wykąpać i może zapodam sobie jakiś głupi film:-)

Dzoana jakbym mogła to też bym sobie dzis jakiegoś drinka wypiła :tak:

Scoti wije wiję ale po mału mi to idzie, wiem jedno,ze przed porodem to ja nie odpocznę bo jak skończę wszystko to na porodówkę od razu pojadę :tak: hehehehheheh:-D

Gosiulek wiem,ze sprawdzone bo już nie raz tak mialam,ale jutro jest M w domu i mi pomoze bo tak w poniedziałek to wszystko sama bym musiała robić. Także zobaczymy może nie zostane ukarana :happy:

Marta fajnie ,ze możecie sobie tak jechac bezstresowo do mamy, bo moja ostatnio znowu załapała picie i niestety nie rozmawiam z nią, teraz jest mój brat i mysli o jakim ośrodku dla nie niej ale ona nie widzi problemu i uważa,że nei jest uzależniona więc siłą nie możemy jej zmusić na leczenie, jak sama nie zrozumie to chyba nic nie zadziałamy :nerd:

Dobra dziewczynki trzecie okienko umyte teraz siadam do prasowania. paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no dzoana my tu na Ciebie czekałyśmy .... :-) fajnie, że dochodzisz do siebie i złapałaś dystans

marta
ogólnie tak: bobo w kinie, wiolk ama grilla z m i rodzicami , anaber sprzątała i prała i jest już gotowa (prawie) na przyjęcie Boryska, scoti wpadła teraz po pracy, madlen jest "wypluta" bo pogoda u niej beznadziejna
no i chyba tyle, mnie za wiele nie było... bo też jestem jak madlen jakaś taka .... nie do życia :sorry:

jak kogoś pominęłam przepraszam :eek:

kochane ja idę się połozyć ... obejrzę z m drugą połowę meczu

może jutro będę miała lepszy humor

buziaki, słodkich snów

Trochę Was poczytałam
Dzonka my z m też nad morze się wybieramy chyba do Świnoujścia
Anaber ja też czasami sprzątam w niedziele - e tam zabobony ;-)
Wiolka dużo zdrówka dla małej
Gosiulek ciotka moja co ma mega migreny mówiła że odkąd przestała jeśc żółte sery migreny są owiele mniej bolesne :szok:
6mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby m odciął pępowinę
Madlen, Scoti odpoczywajcie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry