Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marta myslalam ze moze jolanta bo moja mama tak ma imie i miala niedawno imieniy a co do filmu to scoti byla i mowila ze jest fajny idziemy niech maz zobaczy jak to faceci maja jak baba w ciazy heeh niestety taki wypad do kina to dame bilety prawie 50zl no ale raz na jakis czas mozna hehe
Anaber Ty też jesteś usprawiedliwiona przez zasilacz ;-)
Wiecie co ja się tak zastanawiam że jeszcze nie czuje tak konkretnie ruchów tylko sporadycznie to normalne ? Czy może będę mieć spokojne dziecko ?
anaber tez usprawiedliwiona
ja znow czekam na ruchy tylko boje sie ze je przegapie i nie bede wiedziec ze to wlasnie "TO" gin mi mowil ze napewno poznam wiec czekam hihi gin mowil ze ruchy mozna czuc raz na 2-3 dni i jest to normalne wiec poki co marta mysle ze nie masz czym sie martwic. bedziesz u swojego gina to sie dowiedz
Mam prośbe dziewczynki.nie rozpisujcie sie na gtupie bo ja z tel. Nie moge wejsc na grupe i nie bede njc wiedziec. Albo napiszcie mi priv jakby cos waznego sie wydarzylo wtedy to odczytam