• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek wczesniej (tzn na początku ciąży jak mnie tez tak okropnie brzuch bolał to mi powiedział że macica sie rozciąga i zrosty po cesarce ale teraz boli mnie nie tylko dół brzucha pozatym nigdy nie wiem kiedy sie tego bólu spodziewać zaczyna sie nagle a ból mnie tak paraliżuje że nie moge sie ruszyć

Gosiulek-tez mi sie tak wydaje ale jak kiedys bylismy w szpitalu to tez mi lekarz powiedział ze z dzieckiem wszystko wporzadku i bóle wiocznie sa od zrostów a do szpitala by mnie przyjeli dopiero jagbym zaczela krwawic bo takto nie ma zagrozenia ciazy i badz tu madry a boli gorzej niż bóle porodowe,lekarze sie upierają że po tylu latach często robią sie zrosty i to musi boleć

Witam się pierwsza :-)

dziś miałam plany pranie, prasowanie a tu taka pogoda,ze nic mi nie wyschnie :baffled: ciągle pada :wściekła/y: do d.py z taką pogoda. jak jeżdziłam na egzaminy tu ukrop ,ze wytrzymac nie moglam a teraz jak mam wolne to pada.

Wiolka jak dzisiaj lepiej się czujesz??
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą wizytę :happy2:

Resztę dziewczynek pozdrawiam :)

Wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry