• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hej dziewczynki ja dzisiaj troche zalatana bylam na 13 spotkanie z polozna wszystko ok serducho znalezione tym razem;-) potem poszlam na male zakupy w lumpku kupilam spodenki ciazowe za £2 na te cale 3 dni szkockiego lata:-p bo w zadne inne nie wchodze, rybaczki za £1 i top na ramiaczkach za £1 wiec zadowolona jestem:tak:

teraz wcinamy paluszki rybne a za oknem upal ok 20 stopni:-) i sloneczko pieknie swieci

Bobuś ja od razu pukanie wiesz od wielu czynników to zależy, każda ciąża inna i zależy gdzie jest łożysko umiejscowione. Mały mi tak główką napina brzuch że z jednej strony mam płaski brzuch a z drugiej kulę
Scoti super zakupki zrobiłaś pochwal się foto :)

jestem
przespałam cały dzień
nie do życia jestem
Marta ile daliście za pralkę??
Bietka już nie długo, wiem że to czekanie jest najgorsze
Bobo &&&&&&&&&& za pracę
Scoti pochwal się zdjęciami zakupów
Wiola z tym zusem to masakra jakaś
Anaber masz rację nikt nie przychodzi to sama się nie wychylaj
6 mamo przekichane wychowujesz dziecko najlepiej jak potrtafisz a ten się tak odwdzięcza
Anisiaj witaj kochana
Jestem zdziwiona co do opłacania położnej czy lekarza. U nas jest tak że jak się poród zaczyna idziesz do szpitala na dyżurze są położne i lekarz wiadomo do południa jest ich dużo a popołudniu dyżurne położne i 2 lekarzy i rodzisz. Opieka jest dobra. Jak ci się trafi swój lekarz fajnie jak nie to pech. Poród rodzinny i gaz rozweselający należy się jak psu buda a jednak trzeba za to płacić w ramach wykup cegiełkę na szpital, dwa razy płaciłam za poród 100 bo gazu wtedy nie było, a teraz poród kosztuję 150 zł i gaz 50 zł i powiedziałam że tym razem tego nie zapłacę skoro mnie się to za darmo należy

reklama
Bobo no pomysł mieli fajny na takie coś :tak:
Aga 450zł daliśmy z gwarancją jeszcze ale od góry wkładaną Bosha. Aga co do porodu to myślę że jest tak jak u Ciebie po prostu się idzie i już. Zawsze są jakieś położne i gaz też jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry