• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

hahahahahaha bobo dobry komentarz :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja odczułam pierwsze ruchy jako bulgotanie - nie wiedziałam czy to jelita czy bobasek

ja się zdrzemnęłam :-) już mi lepiej ...

scoti fajne zakupki - wow 20 stopni - :-)pięknie :)

marta fajna cena za pralkę ;-)

aga czekam , czekam , czekam na tę NAGRODĘ ;-)

reklama
robie mezowi pulpety i mi w calej chacie smierdzi :(
pisalam do promotorki i mam jutro do niej pojechac z 3 pracami do podpisu i z indeksem wiec w srode oddam to juz do dziekntu zeby miec spokoj hehe :)
anisiaj gin powiedzial ze na 99% dziewczynka na 100% potwierdzi na usg polowkowym a zarazem 3d za miesiac.

no właśnie - anisiaj zmieniają te awatarki i człowiek się gubi :-D

sorki aga :-D już usunęłam post :zawstydzona/y:

a jak Twoje/Wasze przygotowania do podróży ???? ;-) kupiliście ten wypasiony aparat ??? kiedy macie spotkanie w TVN ???? opowiadaj :-)

fajny artykuł :)

bobo pulpety to pół biedy , nie znosze jak mi w całym mieszkaniu śmierdzi plackami ziemniaczanymi ...

a Wy drogie poznanianki byłyście w barze metka, gdzie gessler robiła rewolucję ???

Ostatnia edycja:
bietka - aparatu jeszcze nie mamy, a ja już mam dość słuchania wywodów M na temat obiektywów. aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl ile rzeczy można kupić w cenie jednego obiektywu. no ale tym razem sama chcę mieć piękne zdjęcia :))) w TVN spotkania dopiero w połowie lipca, dostałam tylko maila o fajnym lofcie jaki mamy mieć w NY. już odliczam dni sesese ;)

reklama
Bietka nie widziałam posta ale chyba zmienię tego awatara bo sama się nie mogę przyzwyczaić

Wiecie co niby wiem że będzie chłopiec gin powiedziała mi w 16 tygodniu co prawda mówiła ze byłaby ostrożna ale że chłopiec a mnie się cały czas wydaję że będzie dziewczynka, nie wiem czemu tak mam w końcu mnie jest wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka. We wtorek mam wizytę i usg połówkowe więc zobaczymy czy potwierdzi bo tamto usg miałam robione na szpitalnym usg a teraz u niej w gabinecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry