• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aga no i suwaczek zmieniłaś na niebieski :-) hehehehe
wiesz ja myślę, że teraz powinna Ci na 100% potwierdzić to już 21 tydz - we wtorek czyli jutro czy za tydzień ?????

anisiaj wiesz wybór obiektywu za kilka tysięcy to nie łatwa decyzja... wiem, że pewnie teraz myślami jesteście bliżej wakacji w Polsce z Nucią - macie już coś ??? :confused:
loft w NY brzmi bosko ! :-)
och już nie mogę się doczekać jak będą prezentować nową ramówkę TVN i zapowiedzą program a ja sobie wtedy pomyślę- nasz anisiaj tam była :tak::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
aga kto wie, może przeczucie się sprawdzi ;-)

bobo no właśnie oglądałam w niedziele powtórkę i chciałam Was zapytać :-)
a co to są pyry z gzikiem ( pyry to ziemniaki ,a gzik ??? - wygladał jak ser biały )

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy chciałabym żeby się sprawdziło bo już się przyzwyczaiłam że będę mieć drugiego synusia, tylko mi tak dziwnie bo takie uczucie za mną chodzi a mnie wszystko jedno bo ja mam już parkę w domu. Dzieci się już przyzwyczaiły, dziś Oli jak szła spać to mówi dobranoc mamusiu dobranoc tata dobranoc Mikołaj ( a decyzji w sprawie imienia nadal niema, kiedyś usłyszała jak rozmawialiśmy że może Mikołaj i jej tak zostało)

aga ale słodko :-) zawsze mnie rozczula jak małe dzieci i mężczyźni mówią do brzuszka
jeszcze tydzień niepewności i bach będziesz wiedziała :-)

bobo no właśnie tak mi to wyglądało na na ser biały - nigdy czegoś takiego nie jadłam :-)

kochane ja się powoli z Wami żegnam, ponieważ nie ma dziś meczu - obejrzę z m jakiś film.

jutro rano mnie nie będzie bo jadę do szpitala, więc wpadnę pewnie koło południa

miłego wieczoru i słodkich snów ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
położyłam się i zasnęłam :szok:
Anisiaj witaj kochana ;-) ja czekam na ten Twój wyjazd z niecierpliwością i na fotki oczywiście.

Co do płci czułam od początku że chłopiec :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry