• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

przed pierwszym porodem nawet nie wiedzialam gdzie ta szyjka jest, teraz dzieki kilkumiesiecznym staraniom zdazylam poznac moja szyjke dosyc dobrze, wiec zapewne jak sie cos zacznie dziac to lapki pojda w ruch:-pale albo wogole nie dosiegne do niej albo nic mi nie powie moje jakze profesjonalne badanie..... ;-)

reklama
Ja się witam i melduję. Przez te nocki to nietoperek się ze mnie robi:-D Chciałam się tylko pochwalić, że zostałam o 20:50 ciocią po raz drugi. Bratówka za długo się nie męczyła, o 17 zaczęła się akcja porodowa:-D A ja już myślałam, że z bratanicą będziemy obchodzić urodziny tego samego dnia:-D
Buziaki i słodkich snów dla wszystkich

Dzoanko a to dzisiaj twoj dzien??? jezeli tak to zycze ci zeby spelnily sie twoje wszystkie marzenia slonce, zeby M byl grzeczny:-p i szybko pojawily sie II na tescie:-)

animated.gif

Ja juz nie spie:szok: bo zadzwonili do M z pracy i juz nie moglam zasnac

i ja sie witam :)

ja dziś calą noc się kręcilam wstawalam co pół godz. jadłam, chodziłam sikałam wszystko tylko nie spałam, no masakra, w końcu o 5 rano wziełam swojego rogala i poszlam do salonu chwilę pooglądalam TV i zasnelam na dwie godz. bo o 7 wstwał m :baffled: także czuje sie koszmarnie. Mialam dziwne sny, oczywiście związane z porodem.

Bietka chciałam się Ciebie zapytac czy Ty też teraz tą końcówkę masz takie mocne wodniste upławy, mam nadzieję,że nie sączą mi się wody. Kurcze wczoraj sie przestraszyłam i pierwszy raz spąłam na podkładzie wrazie co :szok:

Scoti także widzisz nie tylko Ty przez m niee mozesz spać ;-)

Dzoanka wszystkiego najlepszego dużo zdrówa, uśmiechu na twarzy, II kreseczek i czego tylko sobie zapragniesz
images

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam się i ja:))
jem śniadanko i piję kawkę bo nie mogę sobie pozwolić na przespanie kolejnego dnia:crazy:

Dzoanko Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dwóch kreseczek na teście, buziaki
Anaber kiedy masz wizytę??? Mnie jak się w poprzednich ciążach wydawało ze sączą mi się wody to szłam do lekarza i ona mi sprawdzała
Bobo miłego dnia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry