• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga i co sączyły się ?? ja mam wizytę w poniedziąłek 2 lipca. Tylko wydaje mi sie ,ze gdyby sie wody sączyły to cały czas byloby mokro a to jest raz co jakiś czas i czuję to jakby upławy. więc nie wiem czy to to czy to nie to

reklama
Anaber nie sączyły mi się ona mi sprawdzała takim jakby testem przykładała i jak zmieni kolor to wody jak nie to upławy więc ciężko mi powiedzieć jak to wygląda bo mnie wody odeszły już na porodówce. Ty masz wizytę w poniedziałek a ja we wtorek:))

dzisiaj znowu upal ma byc 20 stopni:-p:-p:-p słońce.jpgmusze zaczac wstawiac prania, trzeba ta pogode wykorzystac:-)

bietka, anaber juz nie moge sie doczekac waszych porodow, anaber ciekawe jak igor zareaguje na braciszka, z gory prosimy o zdjecia chlopakow i prosze nas samych na forum nie zostawiac;-)

powodzenia dla wszystkich wizytujacych, ja na nastepna wizyte mam isc do szpitala beda sprawdzac przeciwciala o ile dobrze zrozumialam

ale bedzie wtopa jak dzoanka nie ma dzisiaj urodzin:-p:sorry2:

Dzoana-wszystkiego Najlepszego spełnienia marzeń i czego sobie życzysz:-) Dzień dobry ja miałam dziś iść z Nastką na badania rano ale wieje u nas taki silny wiatr od rana że stwierdziłam że jeszcze z tym kaszlem który ja meczy nie bede ryzykować i pójde jutro moze pogoda sie poprawi musze iść na zakupy ale na takie zimno samej mi sie nie chce:crazy: wstałyśmy przed 10 piździ u mnie niemilosiernie:no:

Marta moze być tkliwość pozabiegowa do 2 tyg. ale to też nie może być tak ze bedzie Cię to strasznie bolało. Może ubytek był głęboki i może tak byc musisz obserwowac, nic ni emówił lekarz, ze gdyby rozbolał to ząb do leczenia kanaowego. a jak nagryasz to też boli czy tylko reakacja na ciepło zimno??

Wiolka u nas też zimno brrrrrrr masakrycznie a zapowiadali poprawe pogody :crazy: nasze słoneczko poszło sobie do Scoti takze korzystaj kochana :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIolka witaj masz rację lepiej poczekać z tym kaszelkiem
Anaber bardzo mnie nie boli tylko na ciepło zimo reaguję, jak gryzę to nie boli, był to spory ubytek ale mówił że nie aż tak duży do leczenia kanałowego i powiedział że wszystko ładnie się wyczyściło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry