• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta no to musisz poczekac i obserwować moze byc taki czuły, ale jak za jakieś 2-3 tyg. będzie dalej tak reagowac to zdzwon i się zapytaj co dalej :tak:

Scoti Ty się doczekać nie mozesz a ja się jakoś mojego porodu nie chce doczekac, jakoś tak ostatnio mnie strach obleciał, i odkładam to na poźniejszy termin, P.S. ja nie mam zamiaru opuszczać forum :happy: a Igor przychodzi 4 razy dziennie i się pyta kiedy bedzie braciszek :blink: zobaczymy jak to bedzie. jeszcze od poniedzialku jest zamknięte przedszkole więc podejrzewam,ze bedzie uczestniczyć w pierwszy dniach pobytu w domku :tak:

reklama
Anaber tak zrobię ;-) jadę do niego 11 lipca na ostatnie plombowanie małej dziórki to mu powiem gdyby się coś działo
Wiolka a jak z autkiem ? już ok ?

Ostatnia edycja:
jestem juz :)
wiatr taki ze leb idzie urwac ale ogolnie zimno nie jest tylko ten glupi wiatr :) wydrukowalam prace i oprawilam 3 prace mialam do druku i oprawy wiec jak mi facet zaspiewal cene to myslalam ze mu urodze :szok: musialam leciec do bankomatu wyplacic kase bo mi braklo :( no ale promotorka podpisala wpis w indeks dala wiec jutro jade do szkoly to oddac. wlasnie zjadlam nektarynke :) ale byl pyszna :) jeszcze pol kg czeresni i bob na mnie czekaja hihi :)

Ja byłam na szybkich zakupach u mnie zimno jak cholera kupiłam na obiad i zaraz nastawiam wszystko biore sie za sprzatanie bo po poludniu mam podlecieć po skierowanie na mocz i krew dla Nastki po co mam płacić wiec zajrze do was jak sobie coś porobie w domu a głowa mnie boli spać mi sie chce więc biore sie do roboty póki masz jakieś iskierki chęci:baffled:

bobo zgadza się, ja zapomnialam, ale nie wytrzymałam i smska puściłam bo ja od wczoraj jakaś zestrachana chodzę :) Nasza Bietka wraca ze szpitala w dwupaku ;-) zaraz nas odwiedzi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry