• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
poczytałam Was :) od rana :-)

anaber
tak mam takie wodniste upławy, zmieniam wkładkę przy każdej wizycie w toalecie - idzie mi tego prawie paczka dziennie :-) to raczej nie wody... pytałam lekarza, on mówi że wody sączą się jak się leży, a mnie leje się jak wstanę lub chodzę. On mówi że to raczej nie to. Ale nie sprawdzał żadnym paseczkiem - jak pisała aga.

bobo
czyli praca złożona ? :-) super hurraaa!!!!! będzie kolejna pani magister ;-) miłej drzemki.

wiolka
u mnie aż tak zimno nie jest - wieje owszem, ale byłam w rybaczkach i krótkim rękawku w szpitalu :-)

scoti a jaka pogoda u was ???

dzoanko
STO LAT !!!!!!!!

Jestem prosze sobie kobety wyobrazi ze jest przed drug a ja mam gotowy obiad z dwoch dan i posprzatane moge sie byczyc przez reszte dnia prawie bo zaniedlugo pedze do tego osrodka zdrowia a tak mi sie nie chce spanie mnie meczy ale nie chce pic kawy bo mam anemie Bietka a ty daleko masz od siebie z mieszkania do szpitala,twarda jestes tak sama bez stresu jezdzisz

wiolka no jakieś 15-20 minut jazdy bez korków
ja jestem twarda sztuka ... wmawiam sobie, że muszę być dzielna i pomóc mojemu synkowi wyjść na świat - nie mogę panikowac, hehehehehe teraz tak mówię a na porodówce to wiecie - może być różnie :-D:-D:-D:-D
muszę zrobić jakiś obiad... będzie kalafior :tak:

anaber a Ty się denerwujesz ??? kurcze, może ja już też powinnam zacząć :confused:

Wiolka to ja zapraszam do siebie jak tak Ci się robota pali w rękach bo ja sie chyba przez weekend wypaliłam :-)

wstawiam fotki pokoju Igorka po remoncie :) tylko wplanach pod oknem ma być biurko ale to po wakacjach zrobimy bo teraz inne wydatki :) i coś na ścianach musze mu powiesić ale nie ma jeszcze pomysłu coś w zielonych ramkach a na trawie chcialam małe pluszowe piłki biało czarne. hmmmmmmm tu jeszcze pomyślę

2012-06-26 13.46.38.jpg2012-06-26 13.47.07.jpg2012-06-26 13.47.21.jpg

jesli chodzi o szafe to m się postarał było trochę starć przy tym :) ale warto było moge jeszcze zrobic fotki środka póki jest porządek ;) hhahahahhahahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry