• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka-będziesz wysyłałą męża z polożną żeby nauczyła go kąpać dziecko?Założyłam dziś Nastce kolczyki bo w końcu jej dziurki w uszach zarosną a tak sie darł gorzej niż jak jej przebijaliśmy uszy:crazy:

reklama
Bietka dużo dla maluszka musisz mieć do szpitala, u nas nic nie trzeba mieć. Dzieci są zawijane w beciki i w tetrowych pieluszkach, kąpane są codziennie rano. W pampersie są tylko jak mają żółtaczkę i leżą na naświetlaniach w inkubatorze oni dają swoje ale potem proszą żeby kilka sztuk zostawić w szpitalu, a ubranka tylko na wyjście trzeba mieć

Gosiulku nie wiem wszystko dziąła i nic leci chyba ja musiaalm do końca nie wsunąc szyflady gdzie sie sypie proszek. I tak chyba było najszybciej. sama sobie roboty narobilam. chyba ze to przez filtr bo go wyciagnełam ale nic w nim nie było tylko sama czysta pachnąca woda więc nie wiem czy to moze byc przyczyną. A mam pralkę w zabudowie więc zamukam ją drzwiamy od szafki i m zrobił mi taki haczyk ze jak pralka pierze to drzwiczki od szafki nie zamykają się bo pralka jest ciepła i i drzwi sie wypaczają, i moglo byc tak ze ja wląłam płyn do szuflady i jej do końca nie zakmnełam, drzwi od szafki przymknełam na ten haczyk ale on czasami nie trzyma i drzwi polecialy na szuflade i ja zakmneły ale wczesniej woda już wylciala mi na kuchnie a ja w szale BB nie widzialam tege i nie słyszalma.

anaber widzisz wezmę oliwkę do kupki :tak:
kocyk i rzeczy na wyjście to m przywiezie jak po nas przyjedzie - tylko mu w domu przygotuję

wiola w tym szpitalu nie ma takiej możliwości bo przechodzi się przez oddział neonantologii i nie wolno tam wejść "obcym" - więc będziemy się uczyć w domku ;-)

gosiulek, anaber
ja też piorę w pralce buty - zwłaszcza sportowe- są piękne jak nówki :-)
oczywiście żadnych skórzanych baletek, czy m do garnituru - ale sportowe tak :-)

aga no taką listę dostałam, więc to muszę wziąć ...

kochane idę ogarnąć kuchnię , bo syf po obiedzie .. odkurzę mieszkanie bo potem koleżanka wpada na plotki

wpadnę później :-)

Ostatnia edycja:
ja też działam dalej tez wpadam teraz do kuchni :rofl2: ja to porzadki jak przed świetami :) hehhehehehehee ale jak już dzis posprzątam do końca to jutro moge rodzić. :-p najbardziej przeraża mnie fakt ze jest Igor i co my zrobimy jak w nocy sie coś zacznie dziac. kurcze siostry m to takie ksieżniczki i nigdy im nic nie pasuje, szybciej sąsiedzi by pomogli .

no w planach jutro do niej jedziemy. jeśli chodzi o to aby przyszła do Igora to nie bardzo bo mieszka 70km od nas a nie chcę jej tu dwa tyg. bo zwarjuję przy niej :-p:rofl2:. Jesli chodzi o moją mamę to już wspominałm ,ze ma problem z alkoholem bo jej nie ufam i tez nie chcę zawozic do niej bo wiadomo dlaczego. takze tu mamy problem :baffled:

A ja już po obiadku dziś zrobiłam zapiekankę z ziemniaków :tak: w czwartek i piątek będę sama bo m na szkolenie jedzie w zasadzie na chlańsko bo tak ich szkolenia wyglądają i jeszcze kierownik wynajął autobus żeby mogli chlać i nie wracać autem :wściekła/y: a mnie zawsze szlak trafia.
Anaber ja też piorę adidasy w pralce i też wkładam do poszewki
Bietka miłego sprzątania ;-)
Wiolka na te rachunki to kasy idzie że szok :no:
Aga u mnie w szpitalu chyba też tak jest że oni dużo rzeczy dają
Gosiulek jak się czujesz ?
Bobo wstawaj śpiochu :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry