• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo u mnie losowo wybierają kilka prac i sprawdzają czy nie ma plagiatu a nie wszystkie

Wiolka a może wytłumacz Nastce że to dla dobra dzidziusia musisz iść na wizytę
Bietka słyszałam że można też zapisać się w przychodni lekarza rodzinnego o położną

Bo mój gin nie mam położnej jest sam zawsze w gabinecie zresztą na moje to ona nie musi przychodzić do domu a podczas porodu i tak jakaś będzie

reklama
bobo nie wiem czy jest aż tak potrzebna - opowiem po fakcie ;-)

wiolka
zgadzam się w 100% - to ich praca - wiem, że powinno być tak że to ja i dziecko jesteśmy najważniejsi - ale jak to jest w rzeczywistości - ja jeszcze nie wiem.. Ty już tak :-)

Ostatnia edycja:
Marta-moge jej wytłumaczyc i ona mnie zrozumie ale to nie zmienia faktu że od zawsze jest ze mn w domu i nie lubi zostawac z kims a moja mama dlugo pracuje zobaczymy co mi lekarz powie w sobote jak tam pojde w sobote gotuje mi sie gulasz Bietka-niestety jest tak ze jak chcesz coś lepiej albo chociaż normalnie a trafisz na ludzi którzy nie robia tego z zamilowania tylko dlatego ze musza to tzreba zaplacić

Bobo-nie zdziwiłabym sie gdyby posnęly ja cały dzień walcze z sennością a wszystko przez to że m wczora z teściem mecz oglądali i było późno zanim sie położyłam rano wstałam nie wyspana ale jutro sobie odbije a moje dziecko to ma czujnik w pupie rano wstałam z łóżka a ona nie śpi z nami ale obok nas i odrazu ja sie z łóżka podniosłam a ona gdzie idziesz mamo?:-DI po spaniu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry