• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta a no mam, bo chciałam miec więcej miejsca w łazience, i ciesze się z tego ,że tak zrobiłam w kuchni i tak mam dużo miejsca na gary i naczynia, mam kafle w kuchni ale kurcze mam nadzieję,ze to i tak nie przeleciało bo sąsiadka to jędza i nie mam ochoty z nią rozmawiać. :no:

Gosiulek ale to wczoraj byla niedziela :-D i to wczoraj powinno mi sie przydazyć a nie dzis. chyba ,ze to spoźniona kara za wczoraj ;-)

wszystko wytarłam przynajmniej plus taki ,ze mam czysto pod szafkami :happy: i teraz na próbę wlączyłam pralke i nic nie leci. a filtr wyczyścilam był czysty tylko duzo wody z nigo wyleciało ale pachnącej od proszku i płynu. nie wiem może to ja szuflady dobrze nie zamknełam nie wiem już sama:baffled: narazie siedze cicho i niegdzie nie idę się pytać, jak przyjda sami ze maja mokro no to trudno nie będę wychhodzić przed orkiestrę :-p

anaber masz racje siedz cicho i udawaj ze to nie Twoja pralka tak nabroila hihi :)
a mi sie przed chwila tak w glowie zakrecilo ze dobrze ze siedzialam bo jakbym stala to bym sie wywalila :(
a system nadal nie naprawiony i nie moge wyslac im pracy :(

udalo sie i wyslalam :)
teraz oczekiwanie na to czy bedzie plagiat czy nie :(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ja objechałam do rodziców a myślałam że do domu nie dojde z przystanku jest 2 km do domu ledwo dolazłam :baffled:Nastka oczywiście dzwoniła do mnie co chwile myślalam że z nią oszaleje wiecie że zus od ponad misiąca m kasy z zaległego chorobowego nie wyplacil:wściekła/y:sku.......ny jedne jak do nich dzwonimy to mówią zeby przyjechał do nich osobiście ciule baniate:angry: 6mamo co sie stalo coś przeskrobal syn? Ja wrócilam zakupy zrobilam i doczłapałam do domu spać mi sie chce może Nastke naklonie i sie chwilke drzemniemy:-p Anaber-zawsze sie coś pierdzieli jak m nie ma u mnie pękla rura w ścianie oczywiście po weekendzie jak Andrezj do pracy poszedł i parkiet mi podniosło mam nadzieje że sąsiadów nie zalało

Wiola palma mu odbija,bo zbuntowałam się i nie dałam jemu ani papierosów ani na papierosy,poza tym nie zrobiłam mu kanapek do szkoły.Cholera jest na tyle duży,że sam może sobie zrobić.Więc książę pan ofoszył się,w odwecie nie polazł do szkoły tylko gdzieś w miasto,na dodatek wydzwaniał do mojej mamy i jej ku.wował w słuchawkę,do mnie zresztą też.A że jest brud smród i ubóstwo ,że chleb zgniły,że źle gotuję i takie tam.A w piątek chce biwakować całą noc i spać pod namiotem,a tam piwo i wóda szerokim strumieniem będzie się lać.W poprzedni piątek jak wrócił o 23,to na ręce miał ślad ugryzienia,twierdził,że gryzł się dla żartów z jakąś laską.Ja mu powiedziałam,że ta lala w ryj by ode mnie zarobiła,a mój syn strasznie się wtedy obruszył.
Cholera jeszcze jeden taki wyskok i będę siwa jak gołąbek:wściekła/y::szok:.Normalnie się boję tego jego 18 w listopadzie,bo wtedy puszczą jemu wszelakie hamulce i będzie dawał na całego,z chlaniem na czele.:szok:

A mnie coś jajniki pobolewają dzisiaj,m obliczył że od jutra zaczynają się płodne dni.

Jestem i ja kupiłam sobie w końcu getry normalne u chińczyków za 12 zł :-D jakaś babka w ciąży mnie zaczepiła i polecała szkołę rodzenia do której chodzi :szok:
Wiolka no wiesz co; co za szmaciarze w tym zusie im to się nie spieszy ale jak człowiek winien kasę to od razu wiedzą gdzie iść
6mamo bardzo Ci współczuje :no: nawet nie wiem co napisać. Chcesz mieć dzieci i wychować je na ludzi a one w ramach wdzięczności takie coś robią rodzicom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry