bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ja tez nie mam poloznej i tez nie wiem jak to sie zalatwia hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i to wczoraj powinno mi sie przydazyć a nie dzis. chyba ,ze to spoźniona kara za wczoraj ;-)
i teraz na próbę wlączyłam pralke i nic nie leci. a filtr wyczyścilam był czysty tylko duzo wody z nigo wyleciało ale pachnącej od proszku i płynu. nie wiem może to ja szuflady dobrze nie zamknełam nie wiem już sama
narazie siedze cicho i niegdzie nie idę się pytać, jak przyjda sami ze maja mokro no to trudno nie będę wychhodzić przed orkiestrę 
Nastka oczywiście dzwoniła do mnie co chwile myślalam że z nią oszaleje wiecie że zus od ponad misiąca m kasy z zaległego chorobowego nie wyplacil
sku.......ny jedne jak do nich dzwonimy to mówią zeby przyjechał do nich osobiście ciule baniate
6mamo co sie stalo coś przeskrobal syn? Ja wrócilam zakupy zrobilam i doczłapałam do domu spać mi sie chce może Nastke naklonie i sie chwilke drzemniemy
Anaber-zawsze sie coś pierdzieli jak m nie ma u mnie pękla rura w ścianie oczywiście po weekendzie jak Andrezj do pracy poszedł i parkiet mi podniosło mam nadzieje że sąsiadów nie zalało
.Normalnie się boję tego jego 18 w listopadzie,bo wtedy puszczą jemu wszelakie hamulce i będzie dawał na całego,z chlaniem na czele.
jakaś babka w ciąży mnie zaczepiła i polecała szkołę rodzenia do której chodzi 
nawet nie wiem co napisać. Chcesz mieć dzieci i wychować je na ludzi a one w ramach wdzięczności takie coś robią rodzicom