• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka dzwonilam tam i powiedziala mi babka ze ona to powie kierownikowi ale kiedy powie to nie wiem :( podalam jej moj nr wiec mam nadzieje ze to naprawia. nie moge inaczej bo musze przez ten system bo to jest ten antyplagiat

reklama
aha :wściekła/y: no to du............ faktycznie

trzymam kciuki żeby szybko oddzwonili ... :crazy:

jakie macie plany na dzisiaj ???? ja chyba wezmę psa na spacer, bo na razie jest pochmurno
ale najpierw jakieś śniadanko muszę zjeść...
a potem muszę wyniki badań z soboty odebrać...

Bobo będzie dobrze dasz radę dużo CI nie zostało :)

Aga miłego dnia...
biggrin.gif

Bietka zawsze to lepiej jak swój lekarz jest ja mam nadzieję że mój też będzie choć to różnie bywa. U mnie pochmurno i chłodno :( przyjechałam od tego dentysty nawet łóżka nie robiłam - myślałam ze pośpię jeszcze a tu dupka nie chce mi się

Dzoana trzymam kciuki za urlopik :-D
Anisiaj witaj co u Ciebie na fejsie doczytałam ze po weselu tak ?
6mamo no czasami są taki dni nie ma co się przejmować ;-)

idę sobie zrobić chyba kaffkę :)

Hej Dziewczynki! ja dzisiaj zaspałam. Kubuś obudził się o 8.30a ja z nim. Nie mogłam się pozbierać ale jest już lepiej:)
Bobuś nie przejmuj się, to przecież nie Twoja wina
Marta, Bietka tak naprawdę to lepiej jak się ma przy sobie swoją położną. Z lekarzami różnie bywa, ja od początku byłam nastawiona że nie dam nawet złotówki. Całą ciążę grubą kasę się płaci, czasami za samo zważenie. W dodatku mój wspaniały lekarz kazał mi przyjść do szpitala 19.03 a sam pojechał sobie na urlop o czym dowiedziałam się w szpitalu.
U nas jest tak że można podpisać umowę z położną i ona jest na każde wezwanie. Kosztuje to ok 300zł. Ja byłam w tyle dobrej sytuacji że miałam ciocię, która była przełożoną położnych.
Miłego dzionka!!!

ale się wkurzyłam, pralka gdzies wypuściła mi wodę :wściekła/y: kurde najgorsze,że mam pralkę w zabudowie w kuchni i woda poszla pod sprzęt po zmywarkę i kurde widze tam wode ale nie mam jak dojść :no:, ale sie namęczyłam zanim odkręciłam te listwy pod szafkami no masakra kurde zawsze takie rzeczy sie przytrafią jak jestem sama :angry: wczoraj włanaczałam 3 pralki i nic a dziś jedną i zonk :crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry