• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja jestem laseczki - nie śpię od 6 stej rano właśnie wróciłam od dentysty zrobił mi dwa ząbki i powiedział że został jeszcze jedna maluśka dziurka więc na 11 lipca jestem umówiona też na 7:45 :baffled: i będę miała ząbki zdrowe :-D dziś nie bolało jak wiercił ale dał mi słabsze znieczulenie
Miłego dzionka Dziewczynki :*

no jaka jestem zla wsiekla i w ogole :wściekła/y: nasza szkola wymyslila ze prace mgr mamy wysylac im elektronicznie no i kurde chcialam to zrobic teraz ale kur.....wa sie nie da :wściekła/y: nie ma na liscie mojego promotora. dzwonilam do tych co tam to obsluguja ale mam czekac oni zobacza co sie tam dzieje. wkurzylam sie na maksa :wściekła/y:

hejka jestem :)

anaber
dziękuję - my bez zmian :-)

bobo
nie denerwuj się od rana ;-)

marta
fajnie, że ząbki nie bolały

aga miłego dnia... :-)

wiolka no właśnie chyba tylko lekarza opłacimy , położna może kawę i bombonierkę dostanie.

dzoana och ale fajnie urlopik Was czeka, zyczę więc dobrej pogody nad polskim morzem :)

anisiaj witaj kochana...

Ostatnia edycja:
bietka nosz jak mam sie nie denerwowac? jak sie robi cos czego sie nie umie to pozniej tak jest. to ze w systemie jestem na studiach licencjackich jakos przezyje no ale brak promotora? kaza sie logowac a nie zrobia porzadnie? kumpele sie logowaly i u nich jest ok jedynie u mnie cos pomylone. no zwariowac idzie :(((( mam straszne nerwy :wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie dziewczynki!!!

Ja was czytam codziennie,ale nie co dzień mam siły pisać,więc proszę o wybaczenie.
Poza tym mojemu najstarszemu synowi chyba znowu palma odbija,oj doigra się gnojek!!!

Bietka ja nie rozumiem dlaczego miałabyś opłacić lekarza i położną.Oni są od tego jak dupa od srania,by pomocy udzielać.Ja nigdy nie opłacałam i zawsze miałam należytą opiekę ginekologiczno=położniczą.

bobofrutku spoko wodza,luzik,lajcik - nic na siłę - wszystko młotkiem!!!:-)

reklama
no ale bobo najwyżej złożysz wersję wydrukowaną, tak ??? czy ja to jakoś źle rozumiem ????
wiem, że powinni ułatwiać nam życie, ale czasem tak jest - złośliwość rzeczy martwych ...
kiedy masz do nich dzwonić ???? może coś naprawią ???

6 mamo najfajniej by było gdyby mój lekarz był na dyżurze wtedy, ale jak zadzwonię do niego żeby przyjechał, np, w swój dzień wolny, w nocy - to pewnie koperta pójdzie w ruch. A on powiedział mi jasno, że nie wyobraża sobie aby go nie było przy porodzie i że jesteśmy na telefonie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry