• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiola tobie pewnie lekarz kazał brać całą ciąże i podwójną dawkę ze względu na to że Nastka jest chora. Tak jest czy się mylę?? Coś mi się kojarzy że to na choroby wrodzone jest kwas foliowy, a jak jest wszystko ok dzidzia zdrowa i nie ma ryzyka to kazują odstawić

bobo ja przez całe staranka i do 12 tygodnia brałam femibion natal 1 -ok 38-40 zł
od 13 tyg biorę femibion natal 2 i mam to brać do końca karmienia piersią - koszt ok 58 zł - ale to są 2 tabletki - jedna dzienna porcja zawiera : 1 tabletkę z witaminami i 1 kapsułkę z kwasami omega

anisiaj daj znać jakie wyniki Ci wyszły, tsh i ft3,4 - miłego randkowania ;-)

marta hormonki szaleją ;-)

scoti - dobre postanowienie - ja osobiście długo na takich warzywach bym nie pociągnęła

życzę Wam słodkich snów

widzimy się rano :)))

Ostatnia edycja:
Aga-masz racje ja mam nadal brać a czy do końca ciąży to jeszcze nie wiem i 4 miesiące przed ciążą zażywałam też kwas foliowy ja wykąpana i teraz siedze sobie i masuje nóżki w macie którą Nastce kupiliśmy bo mnie bolą

Hej dziewczynki! ale naprodukowałyście stron:) i widze że wrze:)
Ja dzisiaj ledwo żyję po wczorajszej zumbie, dzisiaj doprawiłam nordic walkingiem a jutro lecę na fitness. Ciekawe na ile zapału mi starczy:)
Dzisiaj piszę tak króciutko, jutro będzie więcej:)
Miłej nocki!!!!

reklama
halo halo jeszcze ja jestem prosze mnie nie zostawiać :)

więc tak ja mogę iść rodzic wszystko zrobiłam uffffffffffff zostało mi tylko prasowanie ale to już nasze rzeczy dla maluszka mam wszystko gotowe i mieszkanko sterylne jak to mówi mój m. Kurcze nie było mnie trochę a tu ta gorąco było zawsze mnie omijają takie rzeczy :happy: hehehe

Torba do konca spakowana :tak: kurcze zaczyna do mnie docierac ,ze to juz kurde dziewczyny czy ja dam rade ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry