• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber skąd ty kobieto masz tyle sily tak harować?:baffled:Podziwiam cie to już dasz rade napewno przecież masz już jedną pocieche w domu więc wiesz jak to jest pójdzie szybko i sprawnie tego ci życze i odpocznij w końcu bo w tym szale porządków zaczniesz rodzić nawet nie widomo kiedy:-) Justi-skąd ty masz siłe na to wszystko?Ja zawsze byłam leniwa żeby sie tak katować życze wtrwalości:tak:

reklama
Wiolka kurcze nie wiem skąd ;-), ale powiem,Cie ze myślałam,ze nie zrobie dzisiaj wszystkiego ale udało się :) fakt ,ze padam na twarz i najgorsze,że teraz mam wszystko gotowe i czekam i za wszystko będzie obrywac mój m. i szkoda mi go trochę :happy2: ale takie życie. już dzis miaąłm pretensję,ze nie mogłam spac w nocy i musialam iść do salonu bo mi było za gorąco a jemu za zimno. i ni emogłam otworzyć okna także nie bedzie miał łatwego życia teraz ze mną. :happy2:

Przepraszam że tak szybko znikłam ale prąd mi wyłączyli ponad 2 godziny nie było i lapek mi siadł :( ale już jest prąd kurcze ludzie pod blokiem stali bo windy nie działały i bali się iśc po schodach masakra

pierwsza się witam
wstawać śpiochy:))))
Marta przekichane z tą windą
Anaber tyle siły to się nazywa wicie gniazdka dla maleństwa
Justi podziwiam ciężko się tak katować
napisałam na grupie

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Aga byłas pierwsza :-) za długo pisałam swojego posta.
ja wychodze na badania :baffled: znowu będę czekac, także odezwę się podczas stania w kolejce.

Widzę ,że koleżanki (znaczy się nie wszystkie) z innego watku mają straszny problem, zaczeło się od nowego wątku, poźniej że jestesmy przesiąknięte jadem i inne cytaty padły w nasza stronę tzn napewno w moją, w bobo nie pamiętam dokąłdnie do kogo jeszcze ale to nie problem poszukać a teraz wychodzi ,ze tym co dostały ostre podziękowanie nawet kibicują i sa strasznie ciekawe co u nich słychać :-) poprostu paranoja. Nóż w kieszeni mi się otwiera. I najlpepiej obwinić osobę która nie miała z tym nic wspólnego zamiast pomyśleć ze jak się nie blokuje profilu to widać gdzie kto chodzi. Ale tak to jest najlepiej odwrócić kota ogonem :-D ale tak już jest niestety.
Przepraszam ale leżało mi to na serduszku i dziś druga noc jak nie spałam i pomyślałam ,ze napisze bo dlaczego ja mam sie męczyć :sorry2:
Miłego czytania :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry