• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dziendobry jestem glodna jak wilk a ze mam ochote na jajecznice z chlebkiem, to musze czekac az M kupi i jajka i chleb...

bietka ty juz na koncowce ile przytylas przez cala ciaze i czy na koncowce kilogramy lecialy szybciej? anaber a ty

wiolka powodzenia na pobieraniu krwi oby za duzo tych lez nie bylo

anaber tez sie dziwie ze wszystko obrocilo sie przeciwko jednej osobie, ehh najlatwiej znalesc sobie kogos na kim mozna sie wyzyc
bobo widzisz bo to od pocztku o ciebie chodzilo i ciekawosc co u ciebie;-)

reklama
Witam Dziewuszki!!!
Miałam dziś chwilową wenę,więc wam grafomański wierszyk na grupie napisałam:-).
A poza tym mam lenia na maxa i na obiad będą tylko młode ziemniaczki z koperkiem i jajko sadzone.

Gosiulku kochana nie przejmuj się tą całą sytuacją,szkoda tylko twoich nerwów.

Ostatnia edycja:
jestem oczywiście miałam przeprawe, ja już nie mogę autem jezdzić zagapiłam się i kurde brakowało milimetru abym w faceta wywaliła. także za kółko już nie wsiadam :no: bo krzywdę komuś i sobie zrobię. W poczekalni w laboratorium spadła mi torebka wysypaly mi sie rzeczy pozbierałam to co widziąłam i wydawałao mi sie wszystko zebrałam, po badaniach pojechałam na zakupy jestem w sklepie przy kasie i kurde nie mam karty płatniczej. Gorąco mi sie zrobiło wszystko wywaliłam z torby zaczelam szukac , portfel i nie ma więc przeprosiłam panią naszczęście nie było kolejki(a pani była bardzo miła) aby odlożyla mije zakupy ja skoczę szybko do domu i wrócę. Więc szybko pojechałam do laboratorium sprawdzić czy tam czasem nei została gdzieś na podłodze, ale lezał tylko mój błyszczyk i nic więcej. Kurde szybko do banku zadzwoniłam zastrzegłam kartę tymczasowo na 24h w razie gdybym ją znalazła. Pojechaalm do domu i co sie okazało ze m wyciagał dokumenty do auta z portfela i karta mu wyleciała już oczywiści jej nie schował do środka i położył na szafie a ja rano musiałam ją zrzucić lub popchnąć torebką i wpałda do buta ale co sie naszukałam i nawkurzałam to moje, rozkojarzona jestem strasznie.:baffled: większośc myśli
idzie w kierunku porodu i jestem niebezpieczna :) jezdze autem 10 lat i przez ten okres nie maiłam tyle wpadek co przez ostatni tydzień. Więc chyba o czymś to świadczy zakaaz prowadzenia auta.
Scoti jesli chodzi o wage 15kg od początku i mam anadzieję,że już więcej nie przybędzie :no::-)

Bietka fajnie taki komfort psychiczny ale juz zdążyłam zrobić bałagan przez szukanie karty :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiulku jestem do teraz zestresowana naprawdę :no: gdyby nie to ze do labaoratorium mam około 2km a nogi w rozmiarach XXXL to bym na pieszo poszła, ale zanim ja hipcio bym sie tam doczłapała to by laboratorium zamkneli :happy2:

nie mam dnia abym czegos nie odwineła, jak nei pralka, to fotoradar fotkę strzelił dziś takie numery.

reklama
scoti ja jestem 14 kg na plusie - dużo tyłam ( po 3 kg na m-c) w 4,5 miesiącu - potem to tak 1-2 kg na m-c - a teraz nic ...

anaber syndrom "rozkojarzenia przedporodowego" - hehehehe;-) współczuje Ci, jejku ja też ze dwa razy tak "zgubiłam" kartę i normalnie zawał na miejscu - oczywiście potem okazywało się, że była w domu ... :crazy:
w sklepie wstyd, nerwówka w drodze do domu - ehhhhhhhhh :baffled:

połaziłam z psem, skurcze były, ból brzucha taki, że myślałam że nie wrócę tylko usiądę na trawie a teraz NIC - NIC NIC - przeszło :-(

WIERSZYK CUDOWNY 6 MAMO ;-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry