scotland18
Fanka BB :)
Dziendobry jestem glodna jak wilk a ze mam ochote na jajecznice z chlebkiem, to musze czekac az M kupi i jajka i chleb...
bietka ty juz na koncowce ile przytylas przez cala ciaze i czy na koncowce kilogramy lecialy szybciej? anaber a ty
wiolka powodzenia na pobieraniu krwi oby za duzo tych lez nie bylo
anaber tez sie dziwie ze wszystko obrocilo sie przeciwko jednej osobie, ehh najlatwiej znalesc sobie kogos na kim mozna sie wyzyc
bobo widzisz bo to od pocztku o ciebie chodzilo i ciekawosc co u ciebie;-)
bietka ty juz na koncowce ile przytylas przez cala ciaze i czy na koncowce kilogramy lecialy szybciej? anaber a ty
wiolka powodzenia na pobieraniu krwi oby za duzo tych lez nie bylo
anaber tez sie dziwie ze wszystko obrocilo sie przeciwko jednej osobie, ehh najlatwiej znalesc sobie kogos na kim mozna sie wyzyc
bobo widzisz bo to od pocztku o ciebie chodzilo i ciekawosc co u ciebie;-)
bo krzywdę komuś i sobie zrobię. W poczekalni w laboratorium spadła mi torebka wysypaly mi sie rzeczy pozbierałam to co widziąłam i wydawałao mi sie wszystko zebrałam, po badaniach pojechałam na zakupy jestem w sklepie przy kasie i kurde nie mam karty płatniczej. Gorąco mi sie zrobiło wszystko wywaliłam z torby zaczelam szukac , portfel i nie ma więc przeprosiłam panią naszczęście nie było kolejki(a pani była bardzo miła) aby odlożyla mije zakupy ja skoczę szybko do domu i wrócę. Więc szybko pojechałam do laboratorium sprawdzić czy tam czasem nei została gdzieś na podłodze, ale lezał tylko mój błyszczyk i nic więcej. Kurde szybko do banku zadzwoniłam zastrzegłam kartę tymczasowo na 24h w razie gdybym ją znalazła. Pojechaalm do domu i co sie okazało ze m wyciagał dokumenty do auta z portfela i karta mu wyleciała już oczywiści jej nie schował do środka i położył na szafie a ja rano musiałam ją zrzucić lub popchnąć torebką i wpałda do buta ale co sie naszukałam i nawkurzałam to moje, rozkojarzona jestem strasznie.
większośc myśli 

widze na enpr czerwono sie az od serduszek zrobilo:-)