• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber w ogóle brzuch mam kwadratowy - Igor nie rusza się podczas skurczy - brzuch się napina i twardnieje ...
w ogóle skubaniec dzisiaj jest leniwy... muszę coś zjeść słodkiego i położę się na chwilę, bo już się zaczynam martwić :-(

to super, Igor będzie miał raj a Ty odpoczynek - gorzej jak Cię zaprosi do swojego domku, a Ty się tam nie zmieścisz :-)

aga
codziennie mam minimum 1,5 godz spaceru z psem, wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie, mycie podłóg i inne pierdoły ... po schodach mi się chodzić nie chce - zresztą co sąsiedzi pomyślą :-D

reklama
Dziewuszki poczułam się na tyle dobrze,że na obiad postanowiłam zamiast jajek zrobić kotlety z cycków kurzęcych,ziemniaczki mlode z koperkiem,gotuję kompocik z truskawek i czereśni,a na deser ciasto murzynek z powidłami śliwkowymi(właśnie studzę masę kakaową do ciacha).

Bietka to może pomasuj brzuszek tak intensywnie,kilka razy na dzień,a seksik też może być.Tylko niech m założy garniturek na gentelmena.
Anaber fajnie masz ze swoją teściową,ja na swoją nie mogę liczyć,nawet nie wiem jak ona gotuje.

Bietka takie skurcze tez mam brzuch twardniej ale nic poza tym nie czuję żadnego bólu podczas tego. ale ogolnie Borys to ostatnimi czasy judo tam trenuje no masakra brzuch to przyjmuje różne ksztalty i mam uczucie jakbym go miała w kanale rodnym jak w coś przywali to wtedu boli :) ale to pewnie takie uczucie bo z Igorem tez tak miałam

bobo wg Twojej mamy na wtorek 3 lipca :-)

6 mamo wow - ale pyszności, żeby mi się tak chciało :-( kochana tak mnie wszystko tam na dole boli, że uwierz mi nie dałabym się m dotknąć :-D

anaber moje skurcze,( bóle ) są naprawdę dość bolesne, czasem staje nieruchomo i nie mogę zrobić kroku ... a młody coś tam się poruszał niemrawo, ale bidulek ma mało miejsca i chyba go uspałam spacerem...
no falowanie brzucha to jest czadowe... jak zmienia kształty

idę się wziąć za jakiś obiad :tak:

jestem na chwilke na pobraniu krwi powiem wam że Nastka była dzielna więcej było strachu niż to wszystko warte ale obiecałam jej w nagrode naklejki więc musze ich jutro poszukać jestem padnięta głowa mnie boli i moczu oczywiście nie oddałyśmy bo sie wysikala dopiero po 11 :szok:jutro ją z łóżka ściągne o 6 rano w końcu sie wysika:tak:koleżanka mo wepchnęła swojego syna do pilnowania i myślałam że dostane roztroju nerwowego bo jak zobaczył że poszła to dostał takiego ataku że go uspokoić nie mogłam aż sie zanosił i tak bylo przez ponad 2 godziny w końcu ich ubrałam i wzięłam do ogrodu zajęli sie tam troche i teraz ma lepszy humor mam nadzieje że juz mu tak zostanie bo mnie wykończy jeszcze to taki przylepek że trzeba go nosić:no:napewno więcej razy z nim nie zostane jego mama wraca myśle że niedługo tu dotrze a ja sajgon w domu drugie danie nie ruszone:crazy:

Jestem babka w US bardzo pomocna powiedziała nam że możemy odliczyc sobie niektóre rzeczy w picie 36 np prysznic, kafle, gips i takie tam i że sporo zwrotu dostaniemy więc jestem w sszoku bo nie wiedzieliśmy. Ide was poczytac teraz :rofl2:

Bietka to może powinnaś dużo chodzić jak masz Skurce chyba że chcesz żeby maluszek jeszcze posiedział w Tobie. JA jak jem coś słodkiego to mały szaleje mi w brzuszku a na noc też mi twardnieje brzuszek…

Anaber to Igorek do babci na wakacje jedzie ? krówki mmm pycha

Suonko to mówisz że małżeństwo Ci służy ?

Bobo udanego dnia

6mamo u mnie dziś spagethi – to dobrze że już lepiej z samopoczuciem

Wiolka dzień pełen wrażeń ale super gratki dla Nastki - dzielna dziewczynka

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry