• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo wiesz co różna zależy jak odprowadzasz podatek bo ona nam tłumaczyła że są różne np. jeśli weźmiemy koszty wszystkiego łącznie z wyremontowaniem to nie będziemy płacić nic bo nasze koszty będą na minusie bo nie będziemy mieli przychodów. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale musimy księgową jakąś wziąć żeby nam powypełniała te wszystkie druczki

Bobo to masz fajnie my nie mamy nikogo takiego ale ta babka w miarę zrozumiale wyjaśniała więc m pisał na kartce co ona mówi hi hi hi i powiedziała że możemy sobie odliczyć niektóre materiały budowlane bo widzi że jestem w ciąży i kasa się nam przyda wytłumaczyła też jak to mamy zrobić co wypisać i jaki pit złożyć do odliczenia podatku ( ale to tak poza tą sprawą )

marta no to pieknie :) Ci urzednicy jacys ludzcy sie zrobili :) my dzis tez bylismy i babka taka super powiedziala ze mozemy zlozyc wniosek o umozenie ze ona pomoze i w ogole no taka spoko babka. chyba ktos ich zrabal w tych urzedach i stali sie normalni hihi:)

hej Dziewczynki! wpadłam was poczytać, Kubuś śpi więc mam chwilkę. Odpieluchowujemy się, z tym że to walka nierówna. Chyba będę musiałą pogadać z Anisią
Wpada do nas dzisiaj koleżanka na plotki a później lecimy na fitness:)
6-kowa super wierszyk!!!
Bietka, Anaber wy to już na dniach:) Bietka to jedną nogą na porodówce:))) zleci szybciutko i będziecie tulić synalków:)
Suonko, my dalej czekamy na fotki!
Anaber ja na takim etapie ciąży jak ty to już za kółko nie wsiadałam. Było mi tak strasznie niewygodnie że m jeździł. Pewnego pięknego dnia, zimą, może to był styczeń, jakoś tak, wsiadłam do golfa, podjechałam pod bramę i nie mogłam wysiąść:) zamarzły drzwi. Dzwoniłam do taty żeby mi otworzył bramę:))) gdy dojechał do sklepu już odmarzłam:))))
Aga zobaczymy ile będę miała zapału, i chyba jakaś przerwa wakacyjna w zajęciach się szykuje:( Ale u Ciebie suwaczek zasuwa! już połówka!!! obmyśliłaś imię???
Miłego dzionka dla wszystkich jw i pozostałych dziewczynek!!!!

Bobo ja też byłam w szoku ale to chyba jednak zależy od człowieka wiesz... na kogo się trafi.
Justi no to super spędzisz dzionek, co do odpieluszkowania to faktycznie długa droga my z siostrą jak zaczęliśmy Oliwkę odzwyczajać to siostra kupiła jej nocnik z melodyjką i tak się biedna wystraszyła i w ogóle nie chciała robić siusiu

Justi właśnie nie wymyśliliśmy ale albo Kuba albo Mikołaj :)))
Marta fajnie że wam to tak fajnie poszło:))
6mamo ale pyszności mogę się wprosić na obiad no i na deser
Bobo te obliczenia twojej mamy coś w tym jest jak tak obliczyłam to mi wyszło że Dominik się urodził 152 dni a Oli w151
Ja nie odpieluchowałam dzieci same jakoś zaczęły wołać i już tak zostało Dominik miał 2 i pół roku a Oli dwa latka

reklama
aga no cos w tym jest :) mama obliczyla nas wszystkich i sie co do dnia sprawdzilo :) no jedynie ja o 15 min za wczesnie wyszlam hehe bo mama obliczyla na 5 listopada a ja sie urodzilam 4 o 23;45 hihi :) zobaczymy czy u mnie sie sprawdzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry