• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiola, jeśli jest dobry stomatolog, to nie szkoda na niego pieniędzy. Dla mnie pójście do dentysty to mega stres. Ale teraz z M chodzimy do super zębologa, delikatny i cierpliwy. No i nie jakis strasznie drogi (100-150zł za leczenie, w zależności od wielkości ubytku)
Aga, polecam 1,2,3,4,5....:-)
Justi, może powinnam jeszcze raz zrobić badania, ale jak sobie pomyślę o kolejkach do specjalistów:wściekła/y:

reklama
Dzoana daj spokój z tymi specjalistami fakt jest taki że jak nie daj Bóg czlewiek zachowuje to na NFZ dadzą taki termin że wcześniej by go wyleczył doktor "glinka"niżby sie do lekarza dostał dlatego ja nam wykupilam pakiet medyczny w orange za 115zł na miesiąc ale mam wszystkich specjalistów za darmo i niektóre rodzaje badań też za darmo ale już jak recepte wypisuje to dobra wola lekarza czy 100%platną czy refundowaną z tą slużbą zdrowia jest tak że jak nas nie wy.......bią tak to inaczej:wściekła/y:

Dzoana koniecznie jak do stu doliczę to może mi przejdzie, tak się leją i plują że normalnie nie mogę:no::no::no:]
Wiola Andrzej na pewno jest dumny z Nastki:))
Ja się też panicznie boję dentysty i idę tylko w tedy jak już muszę, na szczęście nie mam wielkich problemów z zębami no i nigdy nie wyrywałam żebów

Aga, no czasem dzieci maja taki dzień. Ja z moim jednym bratem to kiedyś się non stop kłóciliśmy i laliśmy, teraz juz prawie w ogóle, chyba, że mam ciężki dzień no to idzie na ostro. Ale zdarza się to naprawdę rzadko. Teraz to jesteśmy dla siebie wsparciem. Ale jako dzieci bylismy przyczyna wielu siwych włosów u naszych Rodziców:-)
Dobra, ja zmykam, bo o tej godzinie to korki są. Buziole, odezwe sie później:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga-jest z niej bardzo dumny tylko ona jest z tych dzieci ktore muszą slyszeć slowa pochwały od obojga rodziców dziadków musi wiedzie że jest doceniania:-)to będziesz miala troszke oddechu dla siebie:tak: ja sie śmieje do m że Nastke trzeba na jakieś wakacje gdzieś wysłać:-D

Jestem
Dzonka dla mnie dentysta to też mega stres, jak byłam mała to taka jedna dentystka zaczęła się na mnie wydzierać i ja się tak przestraszyłam że nie chodziłam do dentysty aż do teraz :szok: ale znalazłam rewelacyjnego prywatnie ale jest super i dużo dzieci do niego chodzi

ja też chodze tam gdzie nastka bo dentysta jest super ma podejscie do każdego jak do małego dziecka wszystko mówi co będzie zaraz robił żeby sie nie bać:-Dszkoda ze dawniej nie było takich dentystów dla nas tylko durnie rozdarte:no:

reklama
Aga i super :-D przynajmniej ma podejście do mnie i cierpliwość - nic nie boli, a młody jest ten stomatolog ma ok 45l ale wygląda bardzo młodo
Wiolka mój tak samo

Wiecie co zeżarłam batona, kanapkę z kremem czekoladowym i wychlałam kakao :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry