• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Tak mi sie chce spać że siedze z wami i mi sie oczy zamykają a ze mnie oczywiście taka samarytaninka że jak ciotka zadzwonila czy może mi Nadie podrzucić to sie zgodziłam od zawsze komuś bawiloam dzieci tylko jak ja coś potrzebuje to nikogo nie ma:confused2:musze sie nauczyć mówić nie w końcu:crazy: Ja ze slodyczy to lody owszem a takto to ewentualnie pączki albo bułeczki slodkie rzadko mnie bierze na czekolade

Info na grupie :)

was nadrobić to masakra poszłam na kawkę, pozniej wlączyłam sobie film i usnełam a tu tyle stron :-) naskrobane Wy to macie tępo:)

Wiolka no my mielismy takie pudełeczka dla księżniczek i piratów :) dzieciaczki chętnie do tego zbierały ząbki a zebuszka swoją drogą :tak: zawsze mozna powiedziec ,ze zębuszka zapomniała zabrać i bach na pamiątke będzie miala podwójną radość :-)

Ja mam dziś na obiadek gulasz z kasza i sałatką oczywiście pod nosek podstawiony :-p

czesc dziewczyny malo mnie jakos dzisiaj, weny brak

za godzinke do pracy

dzoanka sory za falstart :-D zle zrozumialam zdanie. swietujecie z M dzisiaj?

U mnie postanowienie zdrowszego jedzenia od dzisiaj pomalu wdrozone:-) na obiad byl brazowy ryz, warzywa na parze i rybka z piekarnika, na kolacje bedzie chudy twarozek z warzywami, mam jeszcze kilka postanowien np zeby wyrzucic cukier z herbaty, biale pieczywo zamienic pelnoziarnistym, na sniadanie jesc owsianke z owocami i zaczac pic wode mineralna zamiast sokow... ciekawe czy mi sie uda

Milego wieczoru

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry