• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Jestem jestem
Anaber gratuluję udanej wizyty
Bobo nic się nie przejmuj wszystko bedzie dobrze, tak to miały być bliźniaki ale jeden pęcherzyk się wchłonął i został tylko jeden tego na zdjeciu nie widać ale zarodek z bijącym serduszkiem był tylko w jednym a w drugim nic.
Dzoana uważaj bo tobie też możemy wykrakać:rofl2:
Suonko to ja na tym moim zadupiu więcej płace bo 1100 plus rachunki za prąd i gaz

Ostatnia edycja:
reklama
jak tak zaczniecie krakac te blizniaki to wszystkie jeszcze nie zaciazone beda tu mialy hihi :) moj maz jest pelen optymizmu on wie ze bedzie dobrze i sie nie martwi, a ja w sumie na nic wiecej niz pecherzyk nie liczylam wiec nie wiem dlaczego tak panikuje.... ehhhh szkoda slow na mnie hihi

Jestem i ja jadłam objadek i ogórki konserwowe :-D
No znów w szerokim gronie cieszy mnie to
Anisiaj odezwij się plisssss
Wiolka dobrze że Ci się udało wszystko załatwić i kiedy dostanie Nastka wózek?
Dzona kto wie może i Ty bliźniaki będziesz mieć ale by było fajnie
Bobo ja też panikuje przed każdą wizytą ale juz jest lepiej niż na początku bo bardzo się bałam w tych początkowych tygodniach ale na prawde nie masz się co martwic

Ostatnia edycja:
Aga, modlę się o chociaż jedno maleństwo, a jak będą dwa to też będzie dobrze. Jak to mój M powiedział jak się zapytał co będzie jak będzie ciąża bliźniacza" To beda dwa skarby"
Bobo, ja myślę, że nie byłabyś sobą gdybyś tak nie panikowała. Tylko do końca ciąży to Ty nam się kobieto wykończysz.
A ile jeszcze u nas niezaciążonych jest? Chyba Suonko i ja się ostałyśmy bezdzietne
Ciężaróweczki jak to jest z szyjką? Ja zawsze miałam wysoką w fazie lutealnej (ledwo palcem dotknęłam) a dzisiaj jak sprawdziłam to jest bardzo nisko. Boję się, że to nie wróży nic dobrego:-( Może doświadczone mi coś powiedzą
Marta, dla kogo fajnie dla tego fajnie:-p
Wiola, ja w ogóle zapomniałam Ci pogratulować (jeszcze na "zaczynamy"), że udało się ten wózek zorganizować. I dzisiaj sobie o tym przypomniałam jak napisałaś. Super, jednak są porządni ludzie w Polsce.

A Joweg dzisiaj nie w pracy?
Bobo te forum nie byłoby takie same bez Ciebie:tak: :-)Tylko pamiętaj, że to co ty czujesz to czuje też Twoja kruszynka, więc wszystko w ramach rozsądku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry