• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no wiec tak jedna koszulka sladu nie ma ze byla zafarbowana duga ma niewielkie plamy i kurde walcze z nimi a trzecia ladnie wszystko zeszlo ale pod pachami sa niebieskie plamy i nie wiem jak sie ich pozbyc mocze jeszcze w domestosie pozniej znow i zobaczymy. ogolnie to domestos do plam bardzo dobry. po rozu ani sladu heeh.
u nas grzmi :( a ja sie boje burzy :( :szok:
ide pisac dalej bo dzis to musze skonczyc a czasu mam niewiele hehe

reklama
gosiulku,anisiaj witajcie kochane kobietki!!!
bobo mnie też kiedyś zdarzyła się podobna sytuacja,tyle że na plamy pomógł mi odplamiacz w niebieskim opakowaniu z LIDL-a.
Mój m twierdzi,że tym ostatnim razem już na pewno będzie dziewczynka,hihi a ja mówię,że Dobry Bóg obdarzy nas bliźniętami płci męskiej,a co tyle szczęścia na raz:tak:

jestem:-)
byliśmy na zakupach zrobiłam sernik na zimo i czekam aż mi galaretka stężeje:-D
Bobo owocnego pisania
Gosiulku a wiesz chociaż o co mu chodziło?
6 mamo to w takim razie trzymam &&&&&&&&&&& za bliźnięta, mój m na ostatnim usg się lekarza pytał czy na pewno jedno bo jeszcze się łudził że może jednak bliźnięta:tak:

A my sie wzielismy za sypialnie, po moim ostatnim gadaniu m zabral sie do roboty i o to nasze dzieło, juz nie mam tyle miejsca w sypialni teraz trza skakac bo jedno śpi przy ścianie :-) ale nawet mu to malowanie wyszło. W tygodniu wypiore wózek, a dzis wieczorkiem bedziemy planowac szafe. Ide do konca odkurzyc i poźniej Was odwiedze.

anisiaj gosiulek witajcie kochane :-*

Załączniki

• 2012-05-05 19.17.14.jpg
    2012-05-05 19.17.14.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiulek ale dobrze że chociaż przeprosił
Anaber fajnie to wygląda a dopiero nabierze uroku jak będzie wszystko gotowe
Ale się ciemno zrobiło będzie lało

anaber - zapowiada się świetnie :)
nie wiem czy Wam się chwaliłam, ale mam w tym roku 7 wesel, w tym jedno 26 maja no i już rozpaczam, bo... durna aniś nie obcięła wystarczająco paznokci na górskie wyprawy i w środę na stromym zejściu strasznie bolały mnie nogi. w czwartek doprawiłam je na drugim stromym zejściu i mam! dwa spuchnięte duże paluchy, odstające paznokcie (póki co jeszcze nie sine) i ból nie z tej ziemi. chodzę tylko w japonkach, ale i tak wygląda to tragicznie. no i pewnie czeka mnie odpadanie paznokci, co raz, że mnie przeraża, dwa będzie idealnie pasować do weselnych kiecek! ;(

reklama
Anisiaj ja byłam na weselu mojej siostry ze skręconą nogą bo dzień przed spadłam ze schodów hi hi hi a jakbyś je delikatnie przycięła? Może nie zejdą tylko pobolą i przestaną

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry