• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dżoanka - rower taki dla rowerowego leszcza, bo ja to jestem kondycyjnym zerem ;) więc M się cieszy, że w ogóle chciałam, bo mnie dwa lata namawiał (on jest zapalonym sportowcem, w górach mnie prawie zamęczył;)). Teraz po stracie Aniołka chciałam mieć rower, żeby wsiąść i gnać przed siebie...no i mam ten (dla mnie kryterium był wygląd, M się upierał, że to nie najważniejsze, więc ten jest kompromisem, faceci są dziwni ;)) Rower miejski damski Kross Tempo Andante 2012 - Sklep Rowerowy i Turystyczny SZUMGUM - rowery, części rowerowe i akcesoria rowerowe. Sakwy rowerowe, przyczepki na rower
jeżeli jakoś Cię to pocieszy - ja 14 maja wracam do pracy po 40 dniach...jakoś damy radę

bietka - no właśnie wiem, medycznie można, ale samo gotowe ciało to jedno, a gotowa głowa, to drugie...nasze głowy gotowe nie są, więc daję nam 2 miesiące na dojście do siebie ;P a Tobie zazdroszczę wizyty do zoo, uwielbiam, ale M już protestuje, bo go ciągam kilka razy w roku ;)

zacznijmy jakiś zbiorowy plan zachodzenia w ciążę "Ciąża latem" ;) ja proponuję zacząć od diety, ja zawsze starałam się zdrowo jeść, ale ostatnio to zaniedbałam. No i wczoraj zrobiłam sobie pożegnanie - zjadłam dwie czekolady, wypiłam piwo z sokiem, a od rana znowu dietka. Zaraz będę robić kurczaka z suszonymi pomidorami. To mój krok 1. Krok 2 - szczepienie na HBV i badania hormonów po następnej @.

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka, oj ciężko ciężko, niestety szybko mi praca nie mija, bo jej nie lubię. Pracuję tam tylko dlatego, że daje mi kasę, niestety, smutne, ale prawdziwe. Ale mi smaka zrobiłaś na pierogi, chętnie bym się wprosiła. Ale chwilowo mam czerwone światło na wszelkie posiłki, które sa wbrew zasadom "niełączenia". Po świętach troche mi przybyło, a musze się wcisnąć w kieckę na ślub znajomych
Aneczka, świetny sposób na taką beznadziejną pogodę. Slodka ta twoja księżniczka
Anisiaj, fajny rower, nie martw się dla mnie też najważniejszy jest wygląd rowera (zresztą innych gadżetów typu telefon komórkowy itp. też), a mój M dopasowuje fajny wygląd i funkcjonalnośc. Z tym programem to super pomysł, tylko obawiam sie, że mój organizm rządzi się swoimi prawami.
Gosiulek, dlaczego mieliby Ci nie dać. Ze mną jest taki problem, że ja nie chce adoptowanego dziecka (wiem, że to straszne i nie krzyczcie na mnie). Postanowilismy z M, że jak nie udadzą nam się naturalne staranka, to po prostu odpuścimy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj proszę o przepis na tego kurczaka:tak:
Z tym zdrowym odżywianiem to ja mam problem.Nie lubię jeść:dry:gdybym mogła to bym wcale nie jadła nooo oprócz słodyczy itp.
Zaczęłam za to brać różne suplementy:magnez z wit.B i cynkiem,koenzym Q10, omegę 3....I piję len...

U nas nawet słońce świeci ale wieje.Na plac zabaw chyba nie pójdziemy...Zobaczymy.Na razie młody śpi.

Idę zrobić kawkę bo mój m coś się źle czuje....

edit.Tak,rower super.Mówię do m o jaki super rower Anisiaj dostała od męża.A on:kupić Ci Kochanie? Pojeździlibyśmy gdzieś? Hmmm

Anisiaj proszę o przepis na tego kurczaka:tak:
Z tym zdrowym odżywianiem to ja mam problem.Nie lubię jeść:dry:gdybym mogła to bym wcale nie jadła nooo oprócz słodyczy itp.
Zaczęłam za to brać różne suplementy:magnez z wit.B i cynkiem,koenzym Q10, omegę 3....I piję len...

U nas nawet słońce świeci ale wieje.Na plac zabaw chyba nie pójdziemy...Zobaczymy.Na razie młody śpi.

Idę zrobić kawkę bo mój m coś się źle czuje....
jak ja Tobie zazdroszczę !!! ja kocham gotować i kocham jeść , próbować mieszać doświadczać smaku......kooooooooooooooooooooooooocham ...

aneczkaa jaki piękny suchy basen :-)

ładnie wszystkie idą na dietę, :-) hehehe a ja marzę o pierogach i cieście od aneczki

dzoana w dzisiejszych czasach tylko szczęściarze mają pracę, którą kochają i wstają z uśmiechem co rano :-) niestety :crazy:

anisiaj wiem, że głowa nie gotowa.... ale trzymam kciuki za plan zbiorowy " Ciąża latem" &&&&&&&& a teraz ja będę od Was przechwycała przepisy na dietetyczne sałatki letnie.... bo bardzo pragnę nie przekroczyć na koniec 9 m-ca 14-15 kg ;-)

Aniu a jak ja Tobie zazdroszczę:tak:Wiesz jakie to trudne jak nie masz na nic ochoty?
chętnie się zamienię .. bo osobiście uważam że jedzenie jest duuuuuuuużo lepsze od sexu i jakbym miała wybierać to wolałabym jeść heheh
aneczkaa jaki piękny suchy basen :-)

ładnie wszystkie idą na dietę, :-) hehehe a ja marzę o pierogach i cieście od aneczki

dzoana w dzisiejszych czasach tylko szczęściarze mają pracę, którą kochają i wstają z uśmiechem co rano :-) niestety :crazy:

anisiaj wiem, że głowa nie gotowa.... ale trzymam kciuki za plan zbiorowy " Ciąża latem" &&&&&&&& a teraz ja będę od Was przechwycała przepisy na dietetyczne sałatki letnie.... bo bardzo pragnę nie przekroczyć na koniec 9 m-ca 14-15 kg ;-)
ciasto za 2 h wyjmuję z lodówki :) a teraz spagetti się robi :)

reklama
Gosiulek, kuj żelazo póki gorące. Skoro M chce Ci kupic rower to korzystaj:tak:
Bietka, ze mna jest chyba taki problem, że ja bym chciała taka pracę co bym nie musiała z domu wychodzic i z ludzmi sie spotykać. Sama nie wiem co bym chciala robić
Aneczka, to ja chyba wole seksik, nie dość, że nie przybywa kilogramów to jeszcze ubywa:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry