anisiaj
Fanka BB :)
dżoanka - rower taki dla rowerowego leszcza, bo ja to jestem kondycyjnym zerem
więc M się cieszy, że w ogóle chciałam, bo mnie dwa lata namawiał (on jest zapalonym sportowcem, w górach mnie prawie zamęczył
). Teraz po stracie Aniołka chciałam mieć rower, żeby wsiąść i gnać przed siebie...no i mam ten (dla mnie kryterium był wygląd, M się upierał, że to nie najważniejsze, więc ten jest kompromisem, faceci są dziwni
) Rower miejski damski Kross Tempo Andante 2012 - Sklep Rowerowy i Turystyczny SZUMGUM - rowery, części rowerowe i akcesoria rowerowe. Sakwy rowerowe, przyczepki na rower
jeżeli jakoś Cię to pocieszy - ja 14 maja wracam do pracy po 40 dniach...jakoś damy radę
bietka - no właśnie wiem, medycznie można, ale samo gotowe ciało to jedno, a gotowa głowa, to drugie...nasze głowy gotowe nie są, więc daję nam 2 miesiące na dojście do siebie ;P a Tobie zazdroszczę wizyty do zoo, uwielbiam, ale M już protestuje, bo go ciągam kilka razy w roku
zacznijmy jakiś zbiorowy plan zachodzenia w ciążę "Ciąża latem"
ja proponuję zacząć od diety, ja zawsze starałam się zdrowo jeść, ale ostatnio to zaniedbałam. No i wczoraj zrobiłam sobie pożegnanie - zjadłam dwie czekolady, wypiłam piwo z sokiem, a od rana znowu dietka. Zaraz będę robić kurczaka z suszonymi pomidorami. To mój krok 1. Krok 2 - szczepienie na HBV i badania hormonów po następnej @.
jeżeli jakoś Cię to pocieszy - ja 14 maja wracam do pracy po 40 dniach...jakoś damy radę
bietka - no właśnie wiem, medycznie można, ale samo gotowe ciało to jedno, a gotowa głowa, to drugie...nasze głowy gotowe nie są, więc daję nam 2 miesiące na dojście do siebie ;P a Tobie zazdroszczę wizyty do zoo, uwielbiam, ale M już protestuje, bo go ciągam kilka razy w roku
zacznijmy jakiś zbiorowy plan zachodzenia w ciążę "Ciąża latem"
Ostatnia edycja:

gdybym mogła to bym wcale nie jadła nooo oprócz słodyczy itp.